View Single Post
Staro 30.11.2012., 11:49   #178
Ateist
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2012
prije 13-14 mj sam kupio ASUS, prije 2 tjedna je odlucio da se nece upaliti, naso sam da je mr servis licenciran za servisiranje asusa, odneso sam laptop na servis, rekli su da ce bit gotov za par dana, kada sam vidio obavjest da je gotov otisao sam po laptop, kad sam tamo provjeravao dali sve radi skuzio sam da tipke od touchpada ne rade (normalno u servisu sam odma testirao laptop), rekao sam liku s porte da ne radi, on je zvao nekog gore sa servisa ovaj je uzeo laptop i rekao da njegov neki tamo kolega nije spojio najvjerovatnije tipke i MB, da sačekam ako nisam u žurbi da će on to rješit, nekon sat vremena čekanja lik s porte mi je rekao da ga je ovaj zvao odozgora i da mogu ići da treba novu MB i da su ju naručili te da će biti gotov laptop u maximalno 7 dana. 5 dana nakon toga vidio sam da je laptop opet popravljen. odma sam sjeo u auto i zapalio za rugvicu, kad sam došao tamo dao mi je ovaj na porti laptop, opet sam ga išao testirat i gle čuda sad se nije ni htio upalit, pa sam mu ga ostavio nazad.
u petak 23. ja zovem servis da vidim sta je s tom maticnom plocom, dodju oni meni u ponedjeljak ce biti na carini jer je tek 14.11. narucena a ne 9.11. kako su meni rekli kad sam bio kod njih na servisu.
28.11 ja njih opet zovem, sad se prica mjenja, ASUS jos nije ni poslao maticnu, nakon rasprave s zenskom provjerila je i gle cuda dobili su maticnu u utorak.
jucer mene zove lik iz mr servisa da se garancija ne prihvaca jer je laptop bio vec otvaran, djelovi ljepljeni silikonom, neki djelovi potrgani, da fale sarafi itd. da sam ja to vec otvaro i da moram platit oko 3.6k kn, nakon rasprave s njim reko je da ce me nazvati za 5 minuta. nakon 5 min zove on mene i kaze da ignoriram mail koji mi je poslao jer je to kao neki drugi laptop a ne moj, da su pomjesali slike i serijske brojeve te da garancija za moj laptop vrijedi i da ce laptop biti popravljen tokom dana.
najbolja stvar je ta sta su tu vrstu laptopa u od kad postoji imali samo 2 puta na servisu, moj je 3. laptop te vrste na servisu, po mojem saznanju ima 5 takvih laptopa u hrvatskoj, pa su sanse da su 2 takva laptopa u isto vrijeme na servisu je nikakva
danas ja dodjem kod njih po laptop, dodje on meni laptop nije jos gotov, ceka se trakica/kabal koji veze maticnu i tipku paljenja te da se nezna kad ce laptop biti gotov.
zakljucak trebali su strgat maticnu, promjenit ju i tek onda shvatit gdje je problem

ovo su slike koje su mi poslali da je to moj laptop, a sanse da je su skoro 100%

Zadnje izmijenjeno od: Ateist. 01.12.2012. u 13:45.
Ateist je offline   Reply With Quote