View Single Post
Staro 30.11.2012., 11:21   #273
sa20
Premium
Moj komp

sa20's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ja sam dosada odgledao sve njegove dayz epizode i onaj tko misli da vara treba još jednom sve pogledati. Tip igra pazljivo do bola, gle mene njuba od točke a do točke b ja ću ići pravocrtno makar i preko livade jer mi se neda oko, a frankie razdaljinu od 1 km obidje naokolo barem 3 km i jos sto puta promotri jel ima koga .

A optuzbe su glupost, meni su sinoc zombiji udarili barem 10 puta da nisam ni osjetio, a jos zanimljivije poginem i na plazi se pojavim sa dmr-om u torbi i to sa onim obicnim backpacom, u njega dmr i hrpa metaka ni ne stane ali to mi se desilo jucer ujutro. Tako da dayz ima hrpu bugova i ak to neki nisu shvatili njihov problem .

Problem je sto ljudi sve shvate predoslovno, njegov video od 30 minuta na you tube je vjerovatno igra od 5 sati, naravno da on to izrezira da bude zanimljivo i ne stavi recimo kad njega ubiju i onda ljudi na videu govore pa u toj i toj minuti imas drugacije odjelo, blood ili slicno. Glupost, naravno da svoje smrti nece staviti ali gine i on to je dayz .

Ja u svakom slucaju uzivam u njegovom you tube kanalu, ne smao gledajuci dayz nego frajer stvarno dere i u drugim igrama, pa nije baš da vara onda u svakoj
sa20 je offline   Reply With Quote