Citiraj:
Originally posted by CatKiller
Dao sam primjer sa izdavanjem modificiranih NV40 karticama koje su radile kao 8x2 i namjerno su dane developerima kao svojevrsna dezinformacija. Informacije su procurile i ATI je napravio proizvode koji su se trebali "suprotstaviti" 8x2 kartama na osnovu tih informacijama, industrijska špijunaža je vrlo važna grana industrije, vjerovao ti ili ne ...
Sad ne znam kaj tebe tu muči i zašto se loviš na FX vs. R300 slamku kad to nije ni najmanje bitno za tu priču
|
FXvsR300 ide na račun tvoje pametne izjave da ATI krade od Nvidie
Kak je ta priča prošla-svi znamo.
Ono kaj meni nije jasno je " Informacije su procurile i ATI je napravio proizvode koji su se trebali "suprotstaviti" 8x2 kartama na osnovu tih informacijama"
Mislim, možda sam ja malo priglup, daj mi to malo pojasni.
Kaj je to ATI napravio na osnovu kak ti veliš "8x2"???
16x1???
Laprdaš bez-veze.
Da malo pratiš tematiku bilo bi ti valjda bistrije da ATI još od 9500/9700 navlači i siluje R300 arhikteturu.
Jer se ništa važnoga nije promjenilo od R300, nakon 9500/9700 je došao R350/360 sa minornim promjenama, nakon toga R4xx serija...malo uhodaniji proizvodni proces, brži taktovi GPU-a, sa vremenom je došla brža mema i to je više manje to.
Radilo se nešto i na GPU-u, ali su to u svari samo modifikacije par godina starog chipa.
Tek će R5xx donjeti neke značajnije pomake u arhikteturi.