Citiraj:
Autor Campeonato
@Burko
Pa zaradi ti vise, nadji posao, tko tebi brani da imas primanja 36k u 2 mj? 
NHF, ali nemozes tako, em 90% stanovnistva ima ispod 10k kn i svi bi zivjeli na racun bogatih..
Eto, usporedi Iggya i sebe, Iggy ima npr vecu placu od tebe recimo 3x, zasto bi on placao 3x vecu kaznu od tebe za istu stvar?
Nisu svi imucniji ljudi (cuj mene, imucniji s placom 10k), automatski neposteni.. Ima jako puno sposobnih ljudi, samo oni sute i rade 
|
::facepalm::
ne razumijes da to nije osobno uopce do mene. niti najmanje do mene. pogledaj malo skandinavske drzave koje ovako imaju uredene zakone sto se kazni tice, mislis da je Burko tamo imao neke prste pa njima progurao zakon?
kazna nije jednako vazeca, novcana kazna, za covjeka koji ima mala primanja i za covjeka koji ima ogromna primanja. razumijes? ali ce dobiti jednaku novcanu kaznu, koju ce ovaj sa velikim primanjima prihvatiti ko' malo vecu opomenu, te velika sansa da ce ici dalje po plinu. pazi, da se i njemu zakuca kazna nad kojom bi se zamislio, a te jebene kazne su ocito tome i predvidene - da se itekako nauce pameti i pokusaju odgovoriti od sljedeceg puta krsenja zakona, mislis da bi tako olako svakodnevno picio kroz naseljeno 30-40 km/h preko ogranicenja i slicno?
jos jednom, jer u zadnje vrijeme se svi hvataju napisanoga tako osobno da je to strasno. izvadite pogled iz tako ravnog i ogranicenog smjera i pogledajte malo siru perspektivu. ovo sto sam napisano nisam napisao uopce zato da budu meni manje kazne, i u najmanju ruku bi bio jebeno jebeno sretan kada bi imao posao i kada bi imao (recimo) 3000 kuna mjeseca primanja! ali uopce nije u tome stvar kako sam vec gore napisao, stvar je da nije kazna jednaka jer jednostavno - nije!
ista politika ti je recimo ova: ja imam 2000 m2 zemljista, ti imas 1000000 m2. kazna za nesto sto smo obojica pocinili i jednaka je kazna recimo 250 m2. tu velicinu moram dati i ja i ti, koga ce ta kazna "vise" nauciti pameti? i hoce li ta kazna jednako utjecati na mene i na tebe?
ne, odmah - zaradi i ti jednako ko' oni, pa ces imati za kazne......... ma i da imam tolika primanja, onda bi forsirao da se i mene ukljuci u takav zakon. najvise zato jer u cca 120-125k km koliko sam ih napravio s ovim autom imam cak - tri kazne, a to je 9 godina sveukupno sto imam ovaj auto. sto je po SK prometnicama itekako uspjeh, jer daleko najvise murije je upravo na cestama moje zupanije. nije preseravanje nego cinjenica, to ce reci svatko tko ima iole iskustva sa SK i okolicom, zupanijom generalno, te sa ostalim dijelovima drzave.