View Single Post
Staro 30.11.2012., 04:38   #271
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
BTW kakva su misljenja o Frankieu i optuzbama za hackiranje? Nakon svega odgledanog, misljenja sam da je 90% kriv. Steta ako je istina, ima najbolje DayZ videe na youtubeu.
Pratim te sage već par dana i ne vjerujem ni mrvicu tim optužbama.
Preretardirano.

Temperaturna ikona mi je u ovih 4-5 mjeseci DayZa i tko zna koliko sati flashala u svim bojama, oblicima, veličinama i rasporedu flashanja.

1000 puta su me Walkeri udarili da nisam primio damage.

Isto tako hrpu puta mi je bila slomljena noga i mogao sam i hodati i trčati, tako da optužbe na temelju toga može iznjeti samo neznalica DayZa.

Squad koji je ubio je bio retardiran u najmanju ruku, pa njih bi i amater pobrisao.
Svatko tko je igrao u malo većem squadu zna kakvu pomutnju može jedan igrač stvoriti, još pogotovo ako stalno trčkara okolo drveća kao što je to Frankie radio. Likovi su bili zbunjole i izvukli su deblji kraj.

Onda optužbe kako tako lako nađe druge igrače.
Ako na serveru od 50 igrača ne možeš naći igrače onda nešto krivo radiš

Lik je odličan igrač, igra BF, COD i MOH i svuda apsolutno rastura, zašto nebi i u DayZ-u

Na kraju krajeva, zašto bi Frankie, koji je debelo najpoznatiji DayZ Youtuber varao? Zašto bi si pokvario reputaciju sa tamo nekim hackom.
Lik ima duplo više subscribera i duplo više view-ova od cijelog DayZ squada skupa (Sacriel, Squrrel, Oshi, Ngotie, Stoney).

A vidim da mu cijela afera nije previše naškodila, subovi mu i dalje rastu.
Otkako je krenula "afera" prije 4 dana kanal mu je narastao za još 15 000 subscribera