Ako je 40-42mm kao šta se spominje, stane prika, al stane jako jako na knap jer je većina radijatora sa "normalnim" ventilatorima je minimalno 15mm+25mm. 50mm bi bilo ok, 55-60mm ideala.
Mislim da se razumijemo, neman ja ništa protiv kompromisa, ali malo je glupo utrpat do 1000 kn, a onda se bavit kompromisima, oću doslovno ono
"pali-vozi" za te novce

Možda san subjektivan, kao vlasnik takvih hladnjaka, ali pomalo mi je fascinatno šta danas sva kućišta dolaze sa 117. različitih inovacija, a ne možeš u dućanu (bar u HR) nać par komada na koja na vrh možeš montirat radijator bez problema i kompromisa. Šta bi ih ubilo da je kućište 5 ili 10mm više? A te sitnice me nerviraju

Jebate kad filtriran SVA dobavljiva kućišta do 1000 kn, nađem 3 komada max, s tin da svaki ima neku mega manu, a nije baš da san tolko zahtjevan...
Recimo XL mi je bezvezan iznutra skroz, puno previše praznog i nekorisnog prostora, onaj donji kat je napravljen kao da nisu imali ideju šta s njim pa su natrpali 20 kaveza samo da ga popune. Van toga mi je i ogromnih dimenzija, ogroman (180?) ventilator na krovu koji bi ja odmah ugasio jer apsolutno neman potrebu za takvim nečim, a i precijenjen je malo, računajući u kunama

S druge strane, R4 mi je savršen unutarnjim layoutom, možda fali montaža kakvog 3,5 potenciometera unutar 5,25 prostora i možda su kavezi mogli bit izvedeni malo praktičnije, al aj nećemo sad sitničarit.
I onda skužim ovih 5-10mm manjka na krovu, nevjerovatno, krenen guglat i vidin da se ekipa masovno raspituje, mjeri, žali, plače,... Stekne se dojam da se masu ljudi ohladilo od sigurne kuplje radi par mm
A EPS neću komentirat, linka san radi onog
1mm prostora, s tin da su njemu ram utori na ASUS nisko, na 90% ploča su visoko i nema šanse da sjedne