Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 29.11.2012., 15:18   #5017
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor picajzlaaa Pregled postova
Ma da se razumijemo, naravno da sam sretan Nisam neki zavistan lik koji ce sad kenjat i ogovarat po forumu...

Ali kazem, jednostavno mi nije jasno kak ti moze biti bitnije da prodas nesto za par mil, iako na racunu imas vec 60-70m, nego dati nesto frendovima da se i oni opreme bolje pa svi skupa mozemo na visi mp... Nebi nista rekao da nismo frendovi u RL, tada naravno je bolje tak kak ti kazes ali ovo... Ma iskreno bmk, samo mi je to malo jadno Skoro ko je**na opsesija, ono moram zaraditi jos jedan (virtualni) milijun pa makar me ubilo
Gle stari. Nemoj se zamarati time. To ti je takav soj ljudi kojima nikada nije dosta, i vlastitu mater bi prodali za novac ili neku korist.
Kada u banalnoj stvari kao što je PC igra vidiš pravo lice ljudi i kako se ponašaju, zamisli onda kakvi u stvarnom životu. Te "male stvari" ti mnogo govore o čovjeku. Postoji lijek za takve: odjeb po kratkom postupku.
Bez kompleksa, igraj svoje, nosi što ti dropa i uživaj. A i gušt je veći kad sam nešto nađeš, a ne kad kupiš ili ti netko da, zar ne?
burmuz je offline   Reply With Quote