View Single Post
Staro 29.11.2012., 15:11   #182
rap_4_life
Premium
Moj komp

rap_4_life's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Najs ekipu imaš

Ja sam tek lvl 15. Ali imam frenda koji je lvl 30, igra ranked isto oko 1500, i sad za vikend sam bio doma, otišao k njemu 2 dana za redom, igrali par sati, objasnio mi kako, kada, gdje + jedan dobar sajt s guidovima, redosljed kupovanja itema, itd. i mogu reći da je to druga priča odmah. Na lvl 15 se jako vidi ta razlika čim ti neko pokaže + malo pročitaš, odmah si bog u igri

Ja igram ovako:
Top: Morde, Jax, Rengar, Garen (mogu i ashe i dianu igrati isto gore)
Mid: Kennen, Diana (probao i s Ryze, išlo je, ali trebalo bi vježbati)
Bot: Ashe, Diana (Nekako više preferiram mid i top)
Jugle: Rengar i Diana (Isto tako ne igram baš, jer na lvl 15 nema baš junglera, tj. probam ići i nitko neće pomoći oko buffova, niti ništa, i kasnije kada se par puta vratiš u bazu, već su svi 2-3 lvl-a više od tebe).
Sup: Nemam ni jedan hero za sup, još premali lvl za to

Uz te heroje gore imam Alistara i Tristanu, jednostavno nisam imao vremena ni probati igrati xD

Probao sam igrati i: Rivena (super je bio), Shyv (booomba), TF (pretežak mi, ali sam ga probao jer me jednom neki luđak ownao u midu), Malphite (kupiti ću ga sigurno, meni je isto super bio), Cho (dosta težak meni).

Sad imam 3.3k IP na lvl 15 sam. E, sad pitanje.

Na lvl 20, koliko će mi rune slota biti otključano? Jer na lvl 20 ću imati oko 7k IP, pa hoću ove tier 3 rune pokupovati, bar da 60-70% runa si skupim. Sad je par dana kupovanje charova u drugom planu.

I 2nd pitanje, ADC je AD carry, ne? Kako da znam je li netko carry? Unaprijed se zna tko je carry a tko ne, ili kako to ide?

Thx
Šta se tiće runa prije lvl 30 ti netribaju ..... nisu svi champ ovisni o runama malp i garen su i bez njih jaki ako znas igrat sta se tice adc nije nuzno da bude range (mrzim kategorizaciju igara da se igra po nekim šablonama) ko kaze da jedan tryndamer koji je sam po sebi cisti keri nece izownat a nije range heroj i fiora xin kayle jax gangplank(on s krit runama "Q" miljun dmg) itd ..... sve su to melee heroji samo svi se drze nekih internet buildova i nece probaju igrat nesto drugacije. Kad odigras prvi gejm protiv ufidanog tryndamer-a zapamti ces ga sigurno ..... Svaki heroj je jak sam po sebi samo triba probat igrat drukcije i iznenadit protivnika s nekim potezima koje dosad nije vidio niti ocekivao ...

Zadnje izmijenjeno od: rap_4_life. 29.11.2012. u 15:22.
rap_4_life je offline   Reply With Quote