Citiraj:
Autor frizbi
to ti je noise reduction iliti noise supprression, vidi dali ti je uključeno ili isključeno u postavkama (ja bi rekao da je isključeno kad je prekriženo), pa probaj malo tu čačkati - probaj sa uključenim, pa isključenim možda pomogne..
|
Ako isključim, ista stvar samo se taj znak ne pojavi. Na MIUI zvuk krči dok se to ne dogodi onda je sve normalno. Meni to smrdi na mrežu. Na žalost mob je lockan pa ne mogu probati drugu mrežu. Probat ću još nekoga da probam t-mobile pošto sam na bonbon
Kako da isključim WB-AMR SETTING. googlanjem mi se čini da bi to mogao biti izvor toga zla. I bome je. Prebacio sam na GSM only (što piše u service menu da je WB-AMR isključen za njega) radi bez problema. Sad samo trebam nači način da isključim to jednom zauvijek jer mi naravno 3g treba
EDIT: Našao sam tu opciju u xml konfiguracijskoj datoteci unutar CSC foldera. Moram prvo rootati pa ću to izmjeniti, factory pa javim.
EDIT2: Isključio sam, ali i dalje isti problem. Kada sam na 2g mreži toga nema...
EDIT3: Uf dobro je, našao sam da nisam jedini sa tim problemom, sumnja se na t-mobile/bonbon mrežu, sutra ću probati vip karticu pa vidjeti.
Hvala svima koji čitate moje monologe!