View Single Post
Staro 29.11.2012., 12:04   #44
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Šrot, za 600kn tu na forumu kupiš polovnu GTX280 koja ju presavije preko koljena, isprebija, proguta i ispljune u zelenom hračku
dizel........ nemoj i ti sada ici bezveze tim smjerom.

prvo, covjek je linkao graficku za ispod 500 kuna, ne 600 kuna. drugo, ti pricas o staroj grafickoj polovnoj, covjek prica o novoj iz trgovine. mislim, o cemu pricamo, kako to dvoje usporedivati? ono, jel mi se isplati dati 70k za novu kiju? ma jesi lud burko, kad za te pare ubodes superduper passata iz 2002-e. ono.

ja samo mogu reci da ova 6670 ima vrlo ok cijenu. jedini je problem (a ima vise problema ) sto gore u opisu pise gddr3, pa malo ispod za istu graficku da je gddr5, na slici bog zna koja, a kada se klikne na sluzbene stranice - pokaze 6570 sa 2gb gddr3 . tako da ono, ko' koga........ nazvati i pitati.

ako je gddr5 model 6670, buy odmah IMHO. ako je gddr3, svakako dobar izbor. ako je 6570 ne.

Burko je offline   Reply With Quote