View Single Post
Staro 29.11.2012., 10:12   #1402
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ma stvar je u tome sto svugdje ima kretena, tako i u policiji. ja bi iskreno bio najsretniji kada bi za svaki klinac kaznjavali, ali svakoga. nema "on je lokalni sincic, polumafijozo, drzi pod caltanjem pol grada", pa zazmiriti i proci pokraj njega, a mene haltati jer sam ostavio auto 4 minute negdje gdje je max tri minute.

vjerujem kako bi se itekako ljudi opametili za tim volanom i poceli koristiti taj organ zvan mozak, jer ja dozivim ~5 laganim mozdanih udara kada se vozam po centru siska i najblizoj okolici.

ovo sto se prsluka tice, HumWeed garant nije vozac automobila/motornog vozila. da jest, nema sanse da bi pricao ovako kako prica. domis je sve rekao, svatko tko je iole vise na cesti i ne boji se mraka/kise/magle/snijega itd (dakle, ne vozi samo ako je suho i suncano, skoro idealni uvjeti na cesti jer inace je u klincu jer ne zna) je imao barem par situacija kakvih je domis napisao. neka tog prsluka, jest malo cudan i napadan, ali doslovce ti moze spasiti glavu na ta dva kotaca.......

Burko je offline   Reply With Quote