Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 28.11.2012., 20:11   #4997
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Mislim, postao si od normalnog igrača diabla, koji je uvijek htio dati nešto gratis, lurker po AH i svaki put kad ti neš dropa samo gledaš kak bi prodao i što kupit za tu lovu. Di je tu adrenalin?
Gle ga, kad mi droppa pitam po redu ljude u friends listi dal im treba, i naravno da su svi bolje gearani od toga kaj im nudim, pa na kraju to vendoram, i eventualno neš sitno prodam na AH. Diablo na kraju sad upalim povremeno za par runova napraviti za gušt i to je to, daljnje gearanje WDa mi je ekstremno skupo za moj income, a višednevni endless farm za XY milja koji će ići na upgrade jednog komada opreme koji mi diže DPS za 1k mi je blago rečeno idiotizam i trošenje vremena.
Sada ću malo HC igrati za thrill, isprobavanje više rjeđih buildova i radovanje maltene svakim dropom koji je bolji od ovoga koji imam

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
ma ne pada mi HC na pamet , da recimo me nakon par dana "pravljenja" lika umlati neka
beštija i sve što mogu je blejit u monitor , pa zabavnije mi je onda
grunut glavu u snijeg kad padne sad vani
Niti te itko ga sili igrati (barem se nadam), HC se igra na dobrovoljnoj bazi, i kako sam rekao, totalno je drugačija dinamika igre koju se isplati barem isprobati pa onda imati potpuno iskustvo.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote