View Single Post
Staro 28.11.2012., 20:11   #787
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008

ma kimi je car. ostali su vozaci, neki bolji, neki losiji, ali kimi je car.

nego, koliko sam ja sada skuzio u cijeloj prici, vazan je sudac koji mase zelenom zastavom, iako je aktivna zuta zastava od charlija? i on ima vece pravo glasa od tih panova sa bojama, s kojima su bolidi povezani?

ako je tako (ali iskreno, ja zaprave ne vidim uopce tu zastavu, ali neka, vjerujem da ima tu valjda covjek koji mase), onda sve 5. takoder, ja nisam rekao da ce vettelu uopce uzeti naslov ili pojma nemam sta, stvar je jednostavno principa. ako jest zasrao - da se zna da je zasrao. nije, ok, svaka cast.

i samo jos jedno. vettel je dobar, tu nema govora. ali za naslov je zasluzan RB, tj bolid je odradio debelu vecinu od ovog treceg zaredom prvenstva. to je cinjenica, jer nemoguce da svi drugi vozaci (osim webbera, ali on nikada nije bio kalibar prvaka) ne mogu ici toliko brzo. jednostavno - RB lezi bolje od svih ostalih. iako se mclaren opasno priblizio i jedini je mclaren konkurentan bolid RB-u, stoga ce biti zanimljivo gledati sljedecu sezonu. iako je steta sto je hamilton presao u mercedes, jer je ipak i on za nijansu bolji od - buttona. isto koliko je vettel bolji od webbera.

nevazno i dalje. bila je stvarno dobra sezona za gledati. ovaj sistem bodovanja je itekako bolji od staroga, mislim da cemo se svi sloziti oko toga. veselimo se svi sljedecoj i nadajmo se da ce biti jos bolja od ove, i to je to od mene!

Burko je offline   Reply With Quote