Povećaj MP težinu i igraj za gušt i adrenalin.
Jebeš ti adrenalin i gušt kad ti dođe da razbiješ monitor nakon jednog DC-a i propalog lika nakon toga.
Jedan od razloga zašto sigurno neću igrat HC je što koristim autentifikator. Svakih 24h mi se igra otspoji jer treba ponovo upisat taj šugavi broj. I to se naravno dogodi usred igre. Ne želim postati paranoičan i pratiti vrijeme kad bih se morao vratiti u grad i izać iz igre...
I na kraju, diablo se uvijek svodi na iteme i na farm. Ne bi igrao ni softcore ni hardcore da ne pada loot, to je tak jasno.
pot, i opet ću reć: jebeš AH u diablu. Koji će mi drek informacija da je na AH 3 komada nekog itema, samo 3 komada? Tak mi je svejedno kad bih ja sto put radije da mi takav item dropa. A ne da mi 4 puta padne onaj štapić za wizza, 2 sultana, 3 balefire castera, 2 gladiator gauntleta, 2 hellracka itd itd itd.
Mislim, postao si od normalnog igrača diabla, koji je uvijek htio dati nešto gratis, lurker po AH i svaki put kad ti neš dropa samo gledaš kak bi prodao i što kupit za tu lovu. Di je tu adrenalin?