View Single Post
Staro 28.11.2012., 16:10   #21
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Terminator02 Pregled postova
Imaju taj 3 pinski konektor, ali kad bi koristio regulator koji staje u 5,25" port problem bi mi bio kratki kabeli od najudaljenijih ventilatora.
Mislim da ovo spajanje 7V na molex ne smeta napajanju.
iskreno, osobno imam sythe kaze q (ide na mjesto flopija), te on dolazi sa svojim "produznim" kabelima. ok, mozes ventilator spojiti direkt u sam regulator, ali mozes i preko produznog, tako da dobivas jos cca vecu 40-50 cm duzinu kabela. i nema sanse da ti je problem ih spojiti. cak vidim na sluzbenim stranicama da dolaze produzni i sa 5.25 regulatorima .

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Ma daleko od toga da je to loše napajnje. To su svojedobno bilo jako dobro napajanje.
No nema on 2x 18A, odnosno nije u stanju isporučiti 36A. Koliko se sjećam ima 348W +12V dakle 29A što je i dalje i više no dovoljno za hrpu konfi.
a ok, kombo max je onda 14.5A na +12V . sto je kako si i sam rekao - 384W. pazi, cisto moja reakcija na gore napisano (i to od par ljudi) kako je ovaj FSP preslab, ma za sta.......

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
NHF ali to je za današnje pojmove loše. Nitko ne kaže da je PNF loše napajanje, samo ga je vrijeme pregazilo što se vidi po dosta niskoj efikasnosti.

ok, slazem se. no, razlika izmedu 72 i 80% efikasnosti na cistih 200W sto bas trosi komp je ispod 30W. nije malo, no........ koliko ispada novo napajanje sa +80 efikasnosti i da je dobro? - 460W GP3 .

mislim, razumijemo se mi. ali ovdje sam naveo cistih 200W potrosnje racunala, dakle skoro 300W iz uticnice, a garant nije toliki potrosac. no, s obzirom da autor sada spominje i neki i5....... e, onda neka i ide na novo napajanje. sisa, cors, xfx, (a mozda i antec, ali skupo, skupo....) - ima izbora.

Burko je offline   Reply With Quote