Citiraj:
Autor Terminator02
Imaju taj 3 pinski konektor, ali kad bi koristio regulator koji staje u 5,25" port problem bi mi bio kratki kabeli od najudaljenijih ventilatora.
Mislim da ovo spajanje 7V na molex ne smeta napajanju.
|
iskreno, osobno imam sythe kaze q (ide na mjesto flopija), te on dolazi sa svojim "produznim" kabelima. ok, mozes ventilator spojiti direkt u sam regulator, ali mozes i preko produznog, tako da dobivas jos cca vecu 40-50 cm duzinu kabela. i nema sanse da ti je problem ih spojiti. cak vidim na sluzbenim stranicama da dolaze produzni i sa 5.25 regulatorima

.
Citiraj:
Autor Wolverine
Ma daleko od toga da je to loše napajnje. To su svojedobno bilo jako dobro napajanje.
No nema on 2x 18A, odnosno nije u stanju isporučiti 36A. Koliko se sjećam ima 348W +12V dakle 29A što je i dalje i više no dovoljno za hrpu konfi.
|
a ok, kombo max je onda 14.5A na +12V

. sto je kako si i sam rekao - 384W. pazi, cisto moja reakcija na gore napisano (i to od par ljudi) kako je ovaj FSP preslab, ma za sta.......
Citiraj:
Autor Wolverine
NHF ali to je za današnje pojmove loše. Nitko ne kaže da je PNF loše napajanje, samo ga je vrijeme pregazilo što se vidi po dosta niskoj efikasnosti.
|

ok, slazem se. no, razlika izmedu 72 i 80% efikasnosti na cistih 200W sto bas trosi komp je ispod 30W. nije malo, no........ koliko ispada novo napajanje sa +80 efikasnosti i da je dobro? - 460W GP3

.
mislim, razumijemo se mi. ali ovdje sam naveo cistih 200W potrosnje racunala, dakle skoro 300W iz uticnice, a garant nije toliki potrosac. no, s obzirom da autor sada spominje i neki i5....... e, onda neka i ide na novo napajanje. sisa, cors, xfx, (a mozda i antec, ali skupo, skupo....) - ima izbora.