View Single Post
Staro 28.11.2012., 12:32   #3724
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ma baš su to htjeli dočarati. Ona vremena u pravom smislu riječi
ma znam, pazi, meni ne smeta. ali jednom naletila jedna starija gospodja sa mojom starom, po licu zene sam vidio da je to "joj, joj, kako prosto i neukusno". a ono, gole cice (prvoklasne, da se razumijemo ) i neka scena je bila, recimo seksa ili nesto. ili krvi, ne sjecam se.

samo hocu reci da, iako to nije neka intelektualna serija, ima poprilican postotak ljudi kojima bi bila odbojna upravo zbog takvog sirovog prikaza. a normalno je da gledaju Sulju i gore serije .

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Meni Walking Dead nikad nije sjeo... neznam što vidite u toj serii... samo razvlače.
tja. kada je izasla prva sezona, prva epizoda.... meni je bila vilica do poda . zamisli, serija. serija! serija, dugometrazan uradak o zombijima, apokalipticni svijet, ima trasha (jer hell, to su zombiji), on murjak, ljudi na kapaljke....... pa jos Merle (Michael Rooker), koji mi je uvijek ostao u pamcenju kao ok glumac jos iz Cliffhangera...........

i onda je sve otislo u klinac u drugoj sezoni. jebiga. sada gledam jer eto, da pogledam. uopce ne cekam nedjelju ko' zedan casu vode, kad pogledam - pogledam. i tako prode gledanje, kako doslo tako proslo.

Zadnje izmijenjeno od: Burko. 28.11.2012. u 12:37.
Burko je offline   Reply With Quote