View Single Post
Staro 28.11.2012., 09:54   #172
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
1500-1849

pa je onda platinum od 1850 - 2199

i diamond od 2200 nadalje
na EUNE ti je gold od 1450

Ja sam došao bio na 1457, uletio s par trollera/afkera i pao na 1380-90, i jučer se opet dignuo na 1453. Iako igram najčešće mid zadnjih par mjeseci, u Rankedu igram dosta Leonu, i imam ratio s njom 9-0.

Netko je rekao da je kupio Dianu, slobodno probaj jungle s njom, nije loša, dapače.

xGAME, slobodno seciraj Vayne / Graves ako nije problem. Razmišljam da kupim Vayne čisto zbog late game, a posebice zbog toga što zahtijeva jako veliki skill, a Draven mi se ne sviđa.

Obično igram Ezreal-a ili Caitlyn, makar mogu i Varusa, pa razmišljam da uzmem još jedan ADC.

Inače moj "pool" champova:

TOP: Darius, Irelia, Jax, Teemo, Jayce, Olaf
Jungle: Jax, Nocturne, Olaf
MID: Lux, Katarina, Karthus, Kassadin, Vladimir, Orianna, Swain, Teemo, Twisted Fate
ADC: Caitlyn, Varus, Ezreal
Support: Leona, Blitzcrank, Alistair

s time da Alistair/Orianna/Swain/Twisted Fate moram još dosta dobro izvježbati.

Što se tiče Rankeda, tu se može naletjeti na sve, i pozicija junglera je najnezahvalnija. Ako neki lane igra loše, početi će kriviti junglera makar i on mora nekada čistiti junglu da podigne lv.

Inače moj LOLking: http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#profile

Zanemarite loss-eve, dosta često gubim jer igram s prijateljima koji imaju manje od cca 200 win-ova, pa ne mogu carryati nekada. U normal imam oko 622 WIN-a i 540 Lost.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote