View Single Post
Staro 28.11.2012., 00:52   #10638
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Storm of the Century

ok, je to steven king, je to prica stani-pani. je to da ne znas do samog kraja sta se dogada i prava misterija, ali............

sta je najsmjesnije, prije te nelogicnosti ili kliseje nisi uopce toliko primjecivao. nije toliko smetalo samom filmu, bilo je stajaznam, normalno?
ali pogledao sam jucer cijeli film (i jebo ga ja i 4 sata, al me zajebao kad sam nakon skoro dva sata pogledao koliko traje film, a ono crta dolje niti na pola. pa WTF, kako? eh kad sam skuzio sta pise.......... jebes miniseriju, kada ja imam film u komadu ) i jednostavno takve djecije naivne i bezrazlozne radnje danas jednostavno ne plivaju. cak ruse kvalitetu filma, jer valjda to nikada nebi radio u tim situacijama (da ne nabrajam sada konkretno scene).

no svejedno, film je takav da je dobar. ono, traje pun k i mogao je bez beda biti kraci barem sat vremena, no nije toliki problem. svakako preporuka tko nije gledao, ja nisam stvarno dugo i skroz sam zaboravio o cemu je bilo rijec (zapravo, sada se i pitam jesam li gledao ijednom cijeli film, s obzirom na trajanje? ).

preporuka.

Burko je offline   Reply With Quote