Današnji izvještaj sa Strmopeći..
Skupilo nas se četvero, što je najveći broj do sad u pohodu na strmu peć!
Nik, Renesis, Mitsuoka i ja.
Vrijeme idealno, suho, toplo.. ma milina!
Renesis čupa sve! Frajer vozi na nitro

Izvukao "The uspon" iz prve. I skoro sve tehnikalije na Bikći,, jedino ga zeznuo drugi detalj - ujedno najteži.
Ja ih također imam sve tri. Jedino ne znam zasto čupam nogu van iz pedale na tom drugom detalju kad je "sticky situation" valjda refleksno,,, nemrem si za sad pomoći.. (kad osjetim da padam i gubim ravnotežu, umjesto da zapnem i isčupam do kraja, ja isčupam pedalu u koso)
Nik se valjda sinoć nije naspavao (radi prinove u obitelji), i nije nešto briljirao, kako on inace zna!
Na trecem i ujedno najlaksem detalju po Bikći, mudro išao po lijevoj strani, koja je inace nevozljiva.. jer je između provalije i kamenja cca. 20cm (normalna putanja je po sred kamenja), pa se fino strovalio i lovio bajk

Mitsuoka je išao ispitivački, i za prvi put je vrlo dobro vozio.
BIkča, detalj treći:
Renesis gazi
Upecani Nik
Mitsuoka prolazi
Bez problema

zgleda lako, a nije.. Kamenje prekriveno lišćem
Kao što sam već spomenuo, Renesis zgazio "The Uspon" iz prve do kraja!
Svaka čast! Meni je malo falilo, (nekih 5-6m) prednjom gumom prešao sam preko kamenčića, to je bilo dovoljno da mi malo zabaci volan, i pri tako velikom nagibu automatski diskvalifikacija

Mitsuoka isto dogurao daleko, a ispod njega zastao Nik..
Vidikovac, grupna sa vrha Strmopećskog grebena:
Najteži, raskopan oštri zavoj:
Nik rutinerski
Renesis iz prve
Mitsuoka: hehe - ma drugu put cu probat
pokušaj sa dignutim jarbol-sicem
lakši zavoj
Sve u svemu, opet odlična vožnja!
Nik je nadobudno ponio pilu, da otpili poprečno deblo koje smeta na prvom zavoju nakon vidikovca.. No s tom malom đepnom pilicom, mogao je piliti pol dana i opet ne bi prepilio...
tako da drugi put nosi motorku

btw.. kad bi se to deblo eliminiralo, "majstori znalci" bi u rijetkim trenucima nadahnuća mogli ispeljat cijeli Strmopećarski krug bez spuštanja noge!
Eh,, da je baki k.... , ne bi trebala dedu