View Single Post
Staro 27.11.2012., 14:08   #1477
sen123
Registered User

Datum registracije: Nov 2012
Dobro kompa ne kužim ćemu ovo ovoliko vrijeđanje?
Ja sam dao svoje mišljenje i reko sam da se to meni ne sviđa ako je tebi dobar ti daj svoje mišljenje i netko će ti ga uvažit a netko neće.
Bravo za tvoja iskustva svaka čast.

I hvala na odgovoru za 2.3.7.

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Ček ti to ozbiljno ili samo trkeljaš bezveze??
Zašto ne bi preporučio Nexusa S kad imaš tone custom romova koju nisi stigao istestirati? Iskustva su ti ravna nuli.

Što se tiće 2.3.7 verzije firmware, ne postoji službeni nego custom rom od CM
Toliko o tvojoj ozbiljnosti.

Da se ispričam ti si pitao za Nexus a ja sam se prešao na rom NitroX galaxy
tako da moje isprike
lp

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Probao bih neki ROM za Nexus S. Zadnje šta sam isprobao je bio CM 10 stable, super ROM no ima problem sa light senzorom na automatic, mijenja vrijednost kako mu se da, a navečer mi je to iritantno zbog toga što mi spali mrežnicu u mrklom mraku .

Sad sam gledao malo, od ovih etabliranijih ROM-ova ostaje mi AOSP (AOKP) M1, SlimBean 3.0 ili možda čak i CM 9.1. Super sam zadovoljan sa stock 4.1.2 i thalamus kernelom ali mi fali par sitnica za koje sad moram koristit 3rd party aplikacije. Tipa torch, postotak baterije i "prekidači" u notification meniju (točnije 2G/3G toggle i data switch), BLN je isto fora dodatak. Znači trebam nešto što glatko radi i da je stabilno (bez čudnih glitcheva, restartova, loše kvalitete zvuka na pozivima), što bliže da je stocku znači, sa tih par sitnica.

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 02.12.2012. u 10:31.
sen123 je offline   Reply With Quote