View Single Post
Staro 27.11.2012., 10:42   #691
ZOX
Premium
Moj komp

ZOX's Avatar

Datum registracije: May 2007
-0,090 V
VCORE Load-Line Calibration --> 25%

Sve ostalo je na AUTO.
Trebaju li još neke postavke?
Na mobu sam i nemrem iskopati kak Asus oznacava LLC. Koje opcije imas osim 25% i koja od njih makne vdrop? 100% ili 0%?

Za sad mogu jedino reci da je -0.09 puno previse jer ako je idle 0.820V onda taj offset daje 0.730V.
Ispod 0.8V nikak ne bi trebalo ici.

Ostale pise auto, al kolko iznose?
PLL, VCSSA/IMC i VTT?

Edit: zapravo, sad dok razmislim koristis tak velki offset zato jer ti je load V prevelka kaj znaci da sa 0% Asus oznacava liniju bez vdrop -a.

Moremo potraziti razlog nestabilnosti ovak kal je, al moj savjet je da stavis slabiju krivulju i to iskoristis da imas veci oc na jednoj/dvije jezgre koristene. Cini mi se da to ploca podrzava.-->
Citiraj:
Autor E-mil Pregled postova
CPU offset --> -0,090 V
VCORE Load-Line Calibration --> 25%

Sve ostalo je na AUTO.
Trebaju li još neke postavke?
Na mobu sam i nemrem iskopati kak Asus oznacava LLC. Koje opcije imas osim 25% i koja od njih makne vdrop? 100% ili 0%?

Za sad mogu jedino reci da je -0.09 puno previse jer ako je idle 0.820V onda taj offset daje 0.730V.
Ispod 0.8V nikak ne bi trebalo ici.

Ostale pise auto, al kolko iznose?
PLL, VCSSA/IMC i VTT?

Edit: zapravo, sad dok razmislim koristis tak velki offset zato jer ti je load V prevelka kaj znaci da sa 0% Asus oznacava liniju bez vdrop -a.

Moremo potraziti razlog nestabilnosti ovak kal je, al moj savjet je da stavis slabiju krivulju i to iskoristis da imas veci oc na jednoj/dvije jezgre koristene. Cini mi se da to ploca podrzava.

Zadnje izmijenjeno od: ZOX. 27.11.2012. u 11:14.
ZOX je online   Reply With Quote