View Single Post
Staro 26.11.2012., 21:46   #1465
Caks
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
skuzio sam da je odin neka vrsta recoverya kod samsung..samo sto je ja neznam napravit..skinuo sam odin..pokrenuo ga..stavio mobitel u download mode..stavio pit koji je bio s odinom u zipu..i sad vidim da trebam jos stavit pda, phone i csc..
zato pitam vas koji ste to radili da li mogu..iako sumnjam koristiti ovo
5. I9000XFJV7 - Gingerbread 2.3.4 stock TELE2 (HR izbornik – dijakritički znakovi - NIJE BRANDIRAN)

na mobitelu mi ovo pise..znaci obican stock

firmware verzija 2.3.5

osnovna: I9000XXJVS

nije rootan ni nista, pretpostavljam da ne treba root za to..moj je cilj da shvatim kako se na samsungu mijenjaju romovi, i da stavim neki recovery (valjda je to odin?!) preko kojeg cu mijenjat romove, stavljat fixeve, radit particije, backp..ili sta se vec moze prek tog, takvog recoverya

ja do sad nisam imao samsung nego huawei, samo da uhvatim ritam..jer ne razumijem bas najbolje postupak, a na svom huaweiu sam ga rooto normalno stavio recovery, ijenjao romove..samo..ponavljam, ovo mi se cini kopliciranije, moram se uhodat malo

jos nesto..sta je tocno ovo
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108
ako to instaliram..za svoju verziju (znam instalirat) imat cu samo optimiziraniji karnel, rootan koji je kao i stock, da li je to neko napravio od vas?

Zadnje izmijenjeno od: Caks. 26.11.2012. u 22:02.
Caks je offline   Reply With Quote