View Single Post
Staro 26.11.2012., 21:38   #168
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova

Daj mi pls reci, kak tebi radi lol na tom kompu? Postavke i to mislim.. Zanima me jer vidim konfu a vidim i monitor
Sve postavke na max, locknih 60 FPSa i tako oduvijek. Lock nisam nikad micao jer mi ne treba više

A što se bottoma tiče, to ti sve ovisi od samog igrača. Holy Trinity se sastoji od Gravesa, Ezreala i Corkia. Zašto? Zato jer su dobri tokom cijele igre, imaju engage i escape spell, sustain (Graves od passiva, Ez i Corki ako ideš Trinity kao prvi core item te sam disengage spell).
S njima ti je, moglo bi reći, u trenutnoj meti na bottom laneu najsigurnije igrati.
Ali to ne znači da ostali ADC ne valjaju. Npr. meni osobno je Ashe safe pick protiv bilo koga, s njom mislim da imam oko 1000 gameva odigranih tako da mi apsolutno svejedno protiv koga sam. Varus, ADC s kojim sam kada sam ga počeo igrati u rankedu, dugo vremena imao +90% pobjeda, 5vs5 (Team ranked) svaki game doslovno uništio protivnički tim.
Imaš Vayne koja je hyper carry u end gameu, ali problem kod nje je što ju je poprilično lako spriječiti da to postigne (malen range, zahtijeva brutalno pozicioniranje, jako squishy...). Kog'Maw, ADC kojeg trenutno uvježbavam do granica savršenstva, je lik koji nema escape ability, užasno squsihy, ali jednom kada dobije IE+PD+LW topi sve pred sobom. S njim moraš jako (ali baš jako) pažljiv biti u početku, farmat se i ako kojim slučajem protivnički carry dobije neku prednost, ti s njim uz dobro pozicioniranje i dalje možeš svaki team fight preokrenut u korist svoga tima.
Samo nemoj Draven uzet ako ti igra ne ide još onako, prokleto dobro.

Ugl. raspisat bih se mogao u detalje za svakog ADC posebno, ali moja preporuka ako želiš safe pickove, nači igrat Holy Trinity Ako želiš mogu ti svakog lika posebno secirati, sa manama, prednostima, itd., ali to tek sutra (sad mi se neda)
xGAME je offline   Reply With Quote