Imate li neku ideju gdje bi mogao potražiti dijelove za LG perilicu rublja?
Izbacuje mi grešku PE; što je pressure sensing error i prema tome bi to trebao biti kvar presostata. Problem je što kad izbaci grešku stane s programom pranja i mo'š se slikat, al moraš pokrenut sve ispočetka, pa onda ako prođe-prođe. Na 40C i 60C je to još trpljivo jer stane jednom u 2-3 pranja, ali kad se pere bijeli veš na 95C poludim potpuno. Stane cijela stvar 3-4 puta, pa ispočetka, pa gledaj jel iskuhalo, pa ako je pokreni 30C program i tako...
Uglavnom, kontaktirao sam Batis i Kralja i rekli mi da nemaju dijelove za LG. LG servis je nekad bio Ecos, sad nalazim samo firmu Supra-Mea, pa sam i njima poslao upit.
Prije par godina su mi u Ecosu rekli na usmeni upit da je to taj kvar, da je to poznato i da popravak košta 1000kn, pa zato to nisam dirao do sada.
Na internetu se taj dio može kupiti jedino na ruskim, poljskim i australskim web stranicama, ima i jedan na talijanskom ebayu, ali ne šalje u HR.

Rađe bi pitao neku firmu kod nas ima li to i može li nabaviti nego da se kockam s rusima ili naručujem iz Australije