View Single Post
Staro 26.11.2012., 16:37   #3733
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
S obzirom da, hipotetski govoreći, servis računala ne bih naplaćivao ispod 300-400kn, smatram da su male šanse da će mi se javiti netko tko nema barem isto toliko za napajanje.
skup si brate..... preskup. nebi nasao dva kompa u SK zupaniji .

Citiraj:
SS druge strane, da servisiram računala, tj. imam firmu, morao bih izdavati račun i nekakvu garanciju na svoj rad, a u slučaju ugradnje polovnih zamjenskih dijelova mislim da to ne bi bilo moguće.
kasljem.... i opet kasnjem.
cek', kako smo mi sada dosli na izdavanje racuna, registrirani obrt i sve sto to vuce? jebemu, pricamo o polovnom LC poweru i nekog drugom napajanju, ali glavna rijec je - polovno. oprosti, ali polovno jako jako (gotovo) nikad ne postoji u registriranim firmama, osim kakti second hand, ali znas i ti i ja da ne pricamo o tome.

Citiraj:
Znam da zvuči pomalo prepotentno, ali zaista ne bih izašao na teren ukoliko ne bih mogao adekvatno naplatiti kvalitetu svoje usluge (ali i garanciju na tu uslugu). Jednostavno, ne bih htio preuzeti odgovornost za nekakve postupke koji bi me realno gledajući, vrlo lako mogli koštati dodatnih novaca, živaca i vremena.
ne zvuci umisljeno, ali zvuci kao netko kome nije do fusa. razlozi mogu biti svakojaki, ali najjaci je tad da nemas potrebe jer vjerovatno imas dobar posao - dobra primanja. sada ulazimo u drugu problematiku koja nema veze s vezom......
ali svejedno nisi odgovorio, sta ako to novo napajanje spali plocu kad krepa? kako bi to "refundirao", jer bi ocito bio kriv posto povlacis paralelu da recimo krepa polovno napajanje, bi ti bio kriv?

Citiraj:
Ali to je samo moje razmišljanje i način na koji bih ja osobno pružao usluge servisa.
skup si jako....... pruzao bi i ja tako usluge, vjeruj mi! ali bi onda imao mozda jednog covjeka u dva mjeseca . i to mozda, jer samo mi nesto objasni - koja je razlika ostavio covjek meni 400 kuna, ili prvoj IT trgovini koja ce mu ugraditi to napajanje ili neku drugu komponentu jer je to kupio kod njih?

sasvim nevazno dalje. malo se zesce razilazimo u razmisljanjima, razumijemo se sto jedan drugome govori, ali to nije reala. i bit' ce sve manja reala kako standard bude padao, a ne nazire se neka industrijska revolucija. stoga, IMHO je dosta od mene i previse.

Burko je offline   Reply With Quote