Citiraj:
Autor veva
Brko, ne znam zašto ali nikad te nebi očekivao u nogometnom topicu  Za mene si ti živuća enciklopedija STALKER-a...
|
haha, a eto, čekam neke promjene vezane za čekanje modova pa da me opet želja obuzme, pa malo mirujem po STALKER pitanju i vrijeme za gaming ubijam PES-om i Formulom 1
Citiraj:
Nego, ja isto igram na SMOKE patchu ali probao sam i druge i mislim da je tako na svim patchevima u ML, a tako je i bez patcha na default igri.
Na početku svi igrači imaju te defaultne kopačke a nove možeš dobiti na 2 načina, barem kolko sam skužio do sad.
Prvi je da svakim prolaskom kola/runde nacionalnog kupa dobiš neke random kopačke, a drugi je dok kupiš igrača on već ima neke kopačke na sebi... Dobra stvar je da bilo koje kopačke možeš skinuti sa jednog i staviti na drugog igrača kad i kolko puta hoćeš..
Lošiji modeli kopači neke ocijene popravljaju a neke oslabljuju, dok bolji samo dižu ocijene igrača..
tako ja recimo kopačke koje dižu brzinu igraču, a spuštaju preciznost udarca stavim na nekog defenzivnog igrača i sl....
|
Hvala na objašnjenju. Već sam uletio u 3. sezonu sa BVB-om, tako da sam to primjetio. Nije to tako ni loše.