View Single Post
Staro 26.11.2012., 07:41   #3714
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Daj mi reci a kako znaš u kakovm su stanju ta napajanja koja im prodaješ? Mjeriš odstupanja, ripple ili?
niš posebno, sve što kupim, puknem na jedan komp sa nekom grafom tipa 4850, upalim furmark i mjerim multimetrom. ukoliko bude previše variranja napona prodam ga za neke slabije konfe.

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
NHF ali ovo je toliko arogantna i pompozna izjava, posebice za nekog tko je neki dan pokušavao uvjeriti ljude da je jedno seasonic based napajanje jedako dobro kao neko drugo seasonic based napajanje jer eto i jednog i drugog pravi Seasonic.

Recimo ja znam jaaaako malo o tom polju i ne bi se usudio tak nekaj izjavit
nije niš arogantno, čista opaska da mi nemre netko neš govoriti koja napajanja valjaju a koja ne,a samo je ugradio 10 gp3 novih u svojem cijelom zivotu...

Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Analogije na stranu, da se osobno bavim servisom računala, ne bih ugradio niti svoju rabljenu X-Sisu (bez garancije) u računalo mušterije, jer mi apsolutno nije potrebno uvažavati naknadne reklamacije na svoj račun u slučaju da to rabljeno napajanje otegne papke, a na temelju kojeg sam prvotno naplatio svoju uslugu skupa sa tim napajanjem.

Jednostavno mi nije potrebno da me mušterija, nakon mjesec dana, nazove u subotu u 10h navečer i traži zamjenu napajanja o mom vlastitom trošku, jer je prethodno ugrađeno (polovno i bez garancije) otkazalo suradnju. Kao što je odavno poznato, svaka elektronička komponenta ima određeni životni vijek i samo je pitanje vremena kada će izdahnuti, bilo da je u pitanju najbolji/najskuplji Seasonic ili no-name kinez za 50kn.
a što ako ti njemu ugradiš novi lc,ms itd za 100-200kn i za 3mj on ti se vrati nazad i kaze grafička otišla,nešto krepalo i onda ti hebe sve po spisku zašto je to tako itd itd?! Mozda usput i dobiš koji šamar od stranke ili dodje neka ekipica ili tata od sineka pa uz psovanje i režanje vadi čakiju na tebe? Mislim tko je kriv zašto je krepao komp a ugradjeno novo napajanje prije 3mj?! Pa ti naravno, nitko drugi u tom slucaju nemre biti kriv...

Imao sam jakooo puno sličnih,istih i čudnih situacija. I sve u svemu su me izdala novi drekovi od napajanja. Ne kazem da mi ni krepalo niti jedno polovno, je,ali niti jedno polovno koje znam da valja nije nikada mi povuklo nešto sa sobom...I zato i samo zato dajem prednost njima naspram tih novih drekova...Jer u vecini krapavanja se isplati, ti nisi kriv za niš drugo osim napajanja,zamjenis,i vozi dalje!

Citiraj:
Autor MojKomp Pregled postova
Evo ovako imam pitanje koje napajanje od ova dva i dali ste imali kakvih iskustava s njima? Vrijedi li dati cca 350 kn za jedno od njih... radi se o ovim napajanjima:

http://www.links.hr/?naziv=napajanje...kl=052.740.034

http://www.links.hr/?naziv=napajanje...kl=052.740.021
Uzmi LCPower GP3 460W
FRipper je offline   Reply With Quote