26.11.2012., 00:54
|
|
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Autor begi
Vidim Vetel ima malo navijača, ali je jedan od najbržih vozača i zasluženo je na kraju pobjednik.Sad je lako davati izjave, ali ja sam vjerovao u njega i RB, i kad su zaostajali desetine bodova iza prvoplasiranih. Činjenica je da je imao jedan od najkompatnijih bolida, ali je isti imao i Weber pa gdje je završio. Iduća sezona će potvrditi da je super kvalitetan vozač, te će uvjek biti pretendent na titulu.
|
Naravno da je tako, ljudi kuze kad netko ima ocitu prednost u vidu bolida koji je iznad svih ostalih, i ovo sto je Alonso ostvario sa ovakvim Ferrariem je stvarno cudo. Nazalost sezonu nije dobio bolji vozac nego bolja momcad, ali to je takav sport i nemoze se prigovoriti Vettelu, jedino se nadam da ce sljedece godine imati izjednacenije bolide i da ce se Lotus pribliziti vodecima da ih ovaj ludak sve namaze.
Steta Hamiltona, imao je hrpu odustajanja sa prvih mjesta radi bolida + Hulkenberg, da je bio malo pouzdaniji taj McLaren bila bi tri kandidata za naslov. Sljedece godine ce mu tek bit zanimljivo.
|