View Single Post
Staro 26.11.2012., 00:54   #767
HCS
Premijum
Moj komp

HCS's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor begi Pregled postova
Vidim Vetel ima malo navijača, ali je jedan od najbržih vozača i zasluženo je na kraju pobjednik.Sad je lako davati izjave, ali ja sam vjerovao u njega i RB, i kad su zaostajali desetine bodova iza prvoplasiranih. Činjenica je da je imao jedan od najkompatnijih bolida, ali je isti imao i Weber pa gdje je završio. Iduća sezona će potvrditi da je super kvalitetan vozač, te će uvjek biti pretendent na titulu.
Naravno da je tako, ljudi kuze kad netko ima ocitu prednost u vidu bolida koji je iznad svih ostalih, i ovo sto je Alonso ostvario sa ovakvim Ferrariem je stvarno cudo. Nazalost sezonu nije dobio bolji vozac nego bolja momcad, ali to je takav sport i nemoze se prigovoriti Vettelu, jedino se nadam da ce sljedece godine imati izjednacenije bolide i da ce se Lotus pribliziti vodecima da ih ovaj ludak sve namaze.

Steta Hamiltona, imao je hrpu odustajanja sa prvih mjesta radi bolida + Hulkenberg, da je bio malo pouzdaniji taj McLaren bila bi tri kandidata za naslov. Sljedece godine ce mu tek bit zanimljivo.