View Single Post
Staro 25.11.2012., 22:17   #3705
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor BrainDamage Pregled postova
Tako je, baba igra BF3 i ima masno clockanog Phenoma II X6 u kombinaciji sa SOC 470 pa ce GP3 460 riknuti.
Sigurno mu nista nece biti u takvim konfama za net, tu ne umire ni LC 500W Office ali dobro.
Nemam volje voditi takve rasprave, znam sam kako rade ta napajanja jer sam ih ugradio barem 10tak i nema problema nikakvih ni sa office/GP2/GP3 modelima.
Jednostavno ne zelis prihvatiti cinjenicu da su bang for buck za te novce.
Tko ima vise novaca i treba jace zna sto ce kupiti.
ZZ
pa hebemu ne shvačaš i dalje neke stvari, de pročitaj još koji put moje postove...

a lc neki su isti kao MS mozda i gori...

zadnja rečenica od dh-a koju ja govorim svojim strankama i zbog kojeg i kupujem polovna dobra napajanja radje nego da im prodam novo za istu cijenu ms,evc,lc itd...najviše polovno ide jer su to sve ljudi koji hoce napajanje za 100 +- 1kn...s razlogom nemrem nešto bolje tipa gp3/redwing etc nuditi ni prodati im...Zato brain moras shvati to i da nikakav gp i ostali ne mogu doci u obzir...Ak netko hoce napajanje za 100kn nema ni lipe vise,ili za 150 ili za 250...nema se za kruh a kamo li jos 50kn da bi dobio novo itd itd...

moras ti jos puno napajanja papati i ugraditi i puno kontakta imati sa ljudima da bi shvatio šta ja pričam i o čemu pričam...ono 10 napajanja....joj joj....

Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 25.11.2012. u 22:24.
FRipper je offline   Reply With Quote