View Single Post
Staro 25.11.2012., 20:50   #3691
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Burko a di sam ja to rekao da je snaga mjerilo kvalitete?

A ako ćemo o variranu napona i šumovima, da imaš pravo, prastari fortorni su puno bolji
A vezano za zaštite, ako je imala stara serija ima ih i ova. Kod mene se barem OCP redovito palio i gasio komp.

Da se radzumijemo nigdjenisam rekao da je to uber kvalitetno napajanje, samo kažem da ga se baš ne može svrstat u najgore smeće koje postoji.
A vezano za ventove, pa prozuje oni i na puno puno skupljim i razvikanijim napajanjima.
razlilazimo se, a zapravo ne . samo kazem, ja osobno vjerujem vise provjerenim radnim konjima nego novijim. sljakat ce i taj LC najvjerovatnije bez frke godinama, isto ko' i npr fortron 400W. isto sam rekao da razumijem sto FRipper govori, iako nije smece, jer smece je jedna skroz druga sfera mahom "kineza".......

Citiraj:
Autor legija Pregled postova
A fripper ti si mi nudio aopen 500w PNF 250kn
+ poštarina cc 25kn koje mislim da nije nesto bolje od ovog mog
osobno bi prije vjerovao tom aopenu, ali to sam ja. radit ce i jedno i drugo s tvojom konfom na niti 50% u punom opterecenju, nemas brige .

Burko je offline   Reply With Quote