Citiraj:
Autor Wolverine
Imao sam ja na testu Raptoxxa koji je imao valjda 3,5 kile pa je bio drek
Mmm da samo GP3 valja, sve skuplje serije su isto valjda drek
Pa ja baš nisam našao Seasonica za 150 kuna. Antecovih ima ali govnadi od Smart serije.
Veliš Fortroni su super. Pa recimo prvi BlueStorm je drek. THN-P je drek. Od oba je ovaj LC bolji.
To je tvoj problem. 
No stvarnost je drugačija i tamo ima puno nijansi sive. Kao i recimo neki dan kad je bilo rasprave oko Seasonic S12II vs G/X serije
|
Ma ima i tih teških a da su sranja,kuzim to da se ne moze po kilazi usporedivati...
A i znam da ima lca skupljih da su dobri,tipa metatron....
Antecovu sisu EA380 imam, prije mj dana sam imao EA430, 380 sam platio 120, 430 sam platio 150...
Točno sam naveo na sta mislim, ima drekova previše, a ima tako i dobrih napajanja znas dobro na sta i koje točno mislim
doktore, ne mogu stavljati u isti koš i ne stavljam, i ja taj lc da je 100kn nebi prije ovih polovnih metao u konfe sa 4850 grafama nikako!! Pa i da ima 60mj garancije
Šta sada, imam 10tak novih novcatih ms platinum 400W i par 550 sa garancijama, i šta,da njih metnem u konfe? o da hocu, s razlogom su neki provjereni iako su polovni, iako su kupljeni preko njuške u mojim konfama...
Samo jedan slucaj sam do sada imao da je riknuo jedan fsp 400, i onak riknuo je samo kondenzator, i ni htjeo upaliti...A imao sam 10tak slucajeva di mi je riknuo ms 550 i ms 400 i lc 550 i u tih 10, 6 kompa kojima je i grafa odma riknula :S I šta mi tu vrijedi garancija na taj drek od napajanja?! I zasto onda ne bi radje kupio za 70-100kn fortorona bez garancije?
ms - ti lc-i - linkworld itd su svi za mene drek jer su se drekom pokazali
Citiraj:
Autor ShanTech
btw dotična napajanja nakon godinu-dvije procvrče. Već po ne znam koji put spominjem da sve ispod GP3 nije vrijedno spomena.
|
ma i na fortronu ode vent, tj počne škljocati,lupkati, vrtiti itd...kupis novi vent,zamjeniš i bok! Voz dalje! Ma i rikne koji kondic,dva...promjenis i opet voz dalje! Al nisu im novi lci ti drekovi,ni do koljena! On se zeznuo gadno, ma što wolv rekao, u zadnje vrijeme mu više niš ne vijerujem

Kada mi dodje hvaliti Gp2 serije

Na legijinom mjestu ako nemas love,vozis na switching power,skupis vise love i kupiš pošteno novo napajanja! Necemo o tome sto je mogo novo kupiti za koju kunu više...dobio je preporuke, sada nek se hebe sa ventovima i ostalim. Iritiraju me takvi ljudi, koji dodju,imam 250kn oc dobro napajanje,dobi preporuke i onda kupi isto napajanje koje je imao samo sa par W više...ma da...A glavno da je on narucio Corsaira :S
Citiraj:
Autor Pupo
Da mijenjam Seasonic 520W S12II za 360W G seriju? Da ću nešto uštedit, neću, 1za1 će me izaći.
|
Pa isti ti vrag, ako se pališ na male, mijenjaj

Neces niš gore proči i ako ti ne treba nešto jače i sa više kablova, mjenjaj