View Single Post
Staro 25.11.2012., 16:44   #1312
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Dac Pregled postova
Je, to radi bez problema.Osim ako imaš Win7, uključen Aero i još po mogućnosti ekrane različite rezolucije moraš gasiti Aero da reprodukcija bude glatka.
Ja ovih problema sa Aero temom nemam. Prije sam imao ekrane razlicite rezolucije, takodjer problema nisam imao. SAda imam ekrane iste rezolucije; stvar je ista.

Citiraj:
Autor Dac Pregled postova
A kako misliš pravo prvenstva? Kod mene to ne funkcionira, daljinski mi je uvijek na onom programu/prozoru koji je aktivan, ako se klikne bilo što drugo - zaboravi. Ali zato daljinski na smartfonu nema tih problema
Sto god radio ili tipkao za kompom, igrao igru, pisao word ... ako daljincem okinem neku komandu tice se jedino i iskljucivo XBMC-a. Komp taj tren izgubi fokus, ode "kao" u pozadinu, a preuzme ga XBMC.

Npr. tipka enter na tipkovnici, prihvaca ju onaj program koje je trenutno u fokusu, normalno; dok enter na daljincu jedino i iskljucivo XBMC. Isti je slucaj i sa kursor tipkama.

Kada je on ugasen komande prihvacaju i drugi programi. Ali dok on radi, jedino XBMC.

Sjecam se, prije par godina je bilo poprilicno veliko lobiranje na XBMC forumu, cak i anketa da se ubaci, a kasnije i zadrzi ova funkcija.
Skoro pa su je otpisali, a vrlo korisna stavka kod dual display sustava

Ako tebi ne prihvaca onda je u daljincima kvaka!

Imam IMON i on tako radi, ako XBMC startam preko njega on je vezan za daljinac. Sad ne znam da li se ostali daljinci tako ponasaju.
Tj. ovo je najmanje do daljinca, puno vecu ulogu igra njegov driver IMHO koji je zadnjim nadogradnjama posta perfektan za ovakove rabote.

DA da ... na daljincu imam tipku "task switcher" koju kad lupim izbaci mi ekran sa svim programima koji se vrte i tek pomocu nje mogu "odljepiti" XBMC od daljinca. Zgodno

Imon driver, koliko vidim, podrzava i MCE daljince, probaj si to posloziti s njime.

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom

Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 25.11.2012. u 16:57.
Ziiky je offline   Reply With Quote