View Single Post
Staro 25.11.2012., 14:09   #324
inwin
Premium
Moj komp

inwin's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Citiraj:
Autor conan Pregled postova
Poštovanje!
Imam problem sa grafičkom...barem sam uvjeren da je grafička u pitaju... Tijekom rada na kompu pojave mi se nekakvi kvadratići (nisu pixeli u pitanju!) i nakon toga sve ih je više i onda mi komp zablokira na par sekundi, zacrni se ekran i dobijem poruku u trayu da su mi grafički driveri resetirani! Radi se o VTX3D Radeon HD 6870. Nešto sam njuškao po netu i vidio neke slične probleme nazvane ARTEFAKTI, ali nisam siguran dali je to to. Uglavnom...može li se to kako softverski otkloniti? Probao sam i underclocking, stare, nove drivere i ništa. Molim vas pomagajte!!!!
Citiraj:
Autor xtreme96 Pregled postova
artefakti....grafa otpjevala svoje...

ako imas garanciju odnesi ju na reklamaciju
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
ista stvar kao i kod moje nove,tj stare 1mj vtx 6870...ocito imaju problema sve

nema pomoci, reklamacija, mrservis i brzo ces dobiti novu (tj posto ih sada nema, trazi povrat love ili neku drugu) ali povrat ces morati dogovarati sa trgovinom gdje si kupio, oni ako dobiju od msana povrat tebi ce dati pravo da kupis neku drugu u protuvrijednosti.

sada pitanje, imas garancije? račun,jamstveni?
Citiraj:
Autor conan Pregled postova
Znaći nisam jedini s tim problemom i s istom grafičkom?... zvući utješno Ima garanciju! Sutra odmah ide na reklamaciju. Ni ova nije stara, tek mjesec i po! Trebao sam uzet odmah uzet Asusa...

slični ali ne tako jaki problemi.
utješno da nije samo meni.

Od kad sam ju kupio (točno prije godinu dana) malo poslije sam probao overclock naravno.
na gpu 950mhz drži, ali na više (bez memory overclock) nakon nekog vremena zacrni pa se pojavi slika i kaže driver se srušili i popravili uspjesno..

dns probo opet OC i ista stvar.

prijedlozi sta da radim?

garanciju imam i jamstveni i kutiju i sve

Laptop : Intel Core2 Duo T7250 @ 2.00 GHz 2.00 GHz, 2 GB RAM, ATI Mobility Radeon x1350 128mb, Win7

MOJA ZVJERKICAA :
1 x Napajanje Seasonic S12 II Bronze 520W ATX 12V Silent 12cm fan series 80plus bronze
1 x ADATA 4GB 1600MHz 2x2 DDR3 PLUS SERIES
1 x Gigabyte 970A-UD3, AM3+, AMD 970 SB950, 4x DDR3, USB3.0
1 x Thermaltake V6 BlackX Edition, Midi tower, ATX,µATX, 5,25"
1 x DVD upisivač LG GH24NS, DVD±RW, 24x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R
1 x HDD WD 1TB, WD10EALX , 7200 rpm, SATA 3, 32MB Cache, Blue
1 x Procesor AMD Phenom II X4 955 Black Editon, socket AM3, BOX,C3
- CPU COOLER -> SYTCHE KATANA 3
1 x Sapphire HD 6870, 1GB GDDR5 256bit, Dual Link DVI + HDMI + DP, PCI Express 2.0 16x, CrossFire, Core : 900 MHz, Mem FQ : 4200MHz, DirectX 11

inwin je offline   Reply With Quote