Citiraj:
Originally posted by ZED-M
Nisi mene povrijedio nego one koji imaju konzole
za njih si reko da su debili
|
imo sam game boy, NES, SNES, playstation. NES i SNES igre mi je stari placao po 100$ jednu. presao sam svaku koju imam po 10000 puta. jer mi je stari iso na brod jednom u 6 mjeseci na 6 mjeseci. tako ako sam htio nesto za igrati morao sam po godinu dana mastati o tome i citati. te se nadati da ce se on to sjetiti kupiti. jer sam imao NTSC verziju a ne PAL pa nisam mogao nabaviti u evropi. ..... ah sad znate zasto sam ovako iz traumatiziran.

inace divite se mome super mario kart rezultatu 3 zlata na 150cc o tome uvijek pricam hvala

.
onda sa 15 godina sam se zaposlio u gradevinskoj tvrtki preko ljeta malo lopatao malo nosio i kupio sebi prvi kompjuter 133MMX.... i onda sam ja zapravo skuzio koliko je to bolje.
ne mislim ja vrijedati zao mi je sjetim se sebe i svojih prijatelja kako drzimo onaj gamepad u ruci i masemo s njime po zraku u desno kad zelimo da nam lik skoci desno. ili kad mahnito ga drkamo kao ludi jer zelimo izvesti kombo ili fatality a neznamo sto pritiscemo i mislimo da smo teski igraci
povecani broj tockica u ovom postu za sve one koji imaju problema sa razumijevanjem mojih tekstova