23.11.2012., 20:36
|
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor ante2
Nexus 4 nema SD slot  sve drugo je bolje od PAP4500.
Da mi je znat koja je cijena modela 4500 u tkz. normalnim drzavama, ili koja ce mu bit, jer mi se cini da je balkan nekakav probni teren za prestiđio uređaje, jel mozda neko njuskao ko se zapravo krije iza prestiđija ili su stvarno samostalni brend, mislim kao asrock nekad, kad je bio mlađi nikad oficijalno priznati brat od asusa, ali ipak u rodu, ko kad tata malo zaigra sa strane pa dobije brata (ili sestru) bonusa, sta je super ako ste svi normalini ljudi  da se razumimo

|
ne bih se složio za ovaj boldani dio... prije par godina sam bio na putu u Litvi, te sam u Kaunasu u jednom robnom centru kupio Prestigio GPS uređaj. Nisam do tad čuo za tu marku, ali kad sam ga usporedio cijenama s tad popularnim GPS-ovima, za cijenu nekog skupljeg i "ozbiljnijeg" uređaja, tad sam dobio solidan uređaj s licenciranim MIREO Black Editionom i kartama cijele Europe. Kod nas se taj model pojavio tek nešto kasnije od mog povratka. Uređaj i dalje radi, tj nadam se, jer mi ga je prošle godine netko ukrao dok sam bio u Zagrebu. Kupio sam drugi dan kod nas u trgovini opet isti uređaj. Da nisam bio zadovoljan, ne bih opet išao na isti brand. Malo sam off topic, ali čisto da navedem svoje pozitivno iskustvo s tom markom.
|
|
|