Citiraj:
Autor Streamo!
Poštovani,
hvala Vam svima na komentarima, kakvi god oni bili.
Budući da se priča o našem proizvodu smatramo da bismo trebali dati koju korisnu informaciju i odgovoriti na komentare.
Cijena je koliko vidimo jedna od najpopularnijih tema. Za razliku od proizvoda koje gledate kod stranih prodavača Streamo! ima prednosti, koji opravdavaju višu cijenu:
- Streamo!uređaji su legalno uvezeni u RH, sa plaćenim PDVom.
- Software koje se nalazi u Streamo!uređajima je prilagođen Hrvatskom tržištu.
- Sigurna isporuka i jamstvo da uređaj ima tehničke karakteristike navedene na našim stranicama, što vam strani prodavači ne garantiraju.
- Uređaj ima valjano jamstvo u trajanju od 12 mjeseci, kod stranog prodavača trebate uređaj poslati dobavljaču, trošak poštarine je preko 300 kn.
- Našoj se službi za korisnike možete uvijek sa povjerenjem obratiti ne samo u slučaju mogućeg kvara, već i za savjete koje dajemo svim našim korisnicima.
|
Ajd sad kad si me vec povukao za jezik...cisto da se osvrnem na "prednosti" streamo uredjaja.
Kao prvo i moj uredjaj narucen s nekog webshopa u kini je legalno uvezen i placen je pdv.
Idemo na sljedecu tocku
Soft prilagodjen hrvatskom trzisu, isao sam na yt pogledati vas video, ali mi nikako nije jasno kako je to software prilagodjen hrvatskom trzisu? Cak nije niti na hrvatskom jeziku. Nadalje sam android u sebi ima HR jezik, bez obzira odakle se isporucuje i tko narucuje.
Ajmo dalje
Sigurna isporuka oke, ajde tu ste u prednosti vise zbog brzine nego sigurnosti..ali neka bude, nadalje ako se imalo citaju tehnicke specifikacije sve je jasno...
Idemo dalje...
Jamstvo, ukoliko se narucuje s barem malo poznatog webshopa, jamstvo je sigruno, a postarina od 300kn je prica za bake s placa...za ovaj uredjaj postarina nazad za kinu je cca 100-150kn ukoliko uredjaj treba slati nazad.
I na kraju korisnicka sluzba, o tome ne bih pored specijaliziranih foruma za konkretne uredjaje.
No ne smatrajte ovo napadanjem, vjerujem da ste vec napravili hit na HR trzistu, jer vecini ljudi se ne narucuje online, garancija se lakse ostvaruje u slucaju da se kupi vas uredjaj i td....
U svakom slucaju zelim vam srecu u poslovanju u ovoj nasoj ljepo drzavi.
LP