View Single Post
Staro 23.11.2012., 18:07   #65
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
I nasi LCDi nam dodju ko velike stedne zarulje

EU norma je jos i donekle humana kad se sjetim Westinghouse (ime koje je "posveceno" ekologiji i zastiti okolisa) LCD monitora koje nisu mogli zbog kolicine zive u lampama nigdje izvesti, osim, dilati po drzavama doma. Pa su na kraju uvalili, na tko zna koliko tisuca po drzavnim uredima. Znam da su lampe skoro i ugasene svjetlile koliko su bile zdrave za okolinu. Navodno su davale fantasticno pozadinsko pa je cak i Sun u oglednom 24" modelu imao spomenute. Znajuci da monitore nece nigdje moci izvoziti, a Sun barem voli izvoziti i voziti se (tada) na vladinim ledjima, odlucio se za kompletnu utrobu Samsunga (SyncMaster 244T).

Citiraj:
Autor Valley7 Pregled postova
cjepiva i slicno.
Prijatelj Jost je jos prije datuma linka upozoravao tadasnjeg ministra i slao uz nekolicinu uglednijih znastvenika dopise da im se sprema eksperimentalna cjepivo koje ce uzeti zivote djece. Ovaj se kleo da nema sanse da HR to uveze, a onda... vecina zna sto je nedavno planulo o podacima o smrtnosti i tragediji za koju, kao i obicno, nitko nece odgovarati kod nas. Ista stvar kod susjeda i kod svih se ustanovilo da je novac nasao put do etika/istine i zdravog razuma. Pricamo o zivotima skupine na koju bi svaki normalan covjek trebao biti najosjetljivji.

Spomenuta vakcina je isto od "boga dana" sigurnoscu i prolaskom najvisih provjera, dapace, toliko je sigurna, da proizvodjac u HR i EU, uopce ne zeli potpisati zemlji (!) uvoza bilo kakvu odgovornost za valjanost svog eliksira! Toliko o normalnosti pustanja u prodaju i opticaj. A to je tek kap u moru.

Ovo koristim i kao odgovor Rade0nu koji vidim da se pojavio.

@Rade0n, dalo bi se na to siroko odgovoriti ali bojim se da bi morao biti odvratno opsiran, za sto nemam veceras vise volje. Eu je ionako na putu da postane 52 drzava. 51 je zauzeta, ali je javna tajna koja se ne pise po forumima

dosta OT od mene.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 29.12.2012. u 12:32.
Visage je offline   Reply With Quote