Citiraj:
Autor Visage
/cut
|
Sorry ali promašio si loptu.
Je, stoji to što ti pišeš da se plasira sve i svašta od strane raznih kompanija, ali to nitko ne spori.
Moj citat 'nitko normalan ne bi pustio u prodaju nešto tako otrovno' se odnosio isključivo na toksičnost samih žarulja jer na više mjesta sam naletio da ljudi pričaju kako je potrebno doslovno izvršiti evakuaciju kuće ako se razbije štedna žarulja, a to je notorna glupost.
I NE, nema šanse da će tvrtke kao Osram i Philips masovno štancati žarulje prepune otrova, a sve moguće agencije po Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji i ostalim EU zemljama to sve ODOBRAVATI, znači - nema šanse.
Amerika je nešto drugo i u to ne ulazim, u EU su puno strožiji kriteriji oko svega, pogotovo kad je ljudsko zdravlje u pitanju.
Na kraju krajeva, ako ćemo gledati na štedne žarulje kao na teoriju zavjere i na nešto što nam se želi nametnuti, pitanje je - a ko to ima korist od štednih žarulja i kako 'oni' to s njima pokušavaju nama naštetit?
Ja još nisam naletio na suvisli odgovor, jedino je David Icke u emisiji 'na rubu znanosti' pričao o tome ali je njegov odgovor toliko smješan da ni ja koji inače vjerujem u dosta toga nisam povjerovao ni jednu riječ.