View Single Post
Staro 23.11.2012., 13:12   #48
jura_19
Registered User

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor RIHARD Pregled postova
Sorry Jura, cijena od 320 eura je doista mala,ja sam mislio na cijenu koju sam vidio od 4500kn i u tom kontekstu sam i napisao komentar.
I dalje stoji da je projektor taman sa svojih 300 ansi i dosta ograničen po pitanju veličine platna.
300 ansi lumena je super malo.
Spomenuti sony, stara 40-eka koji je sxrd,doduše verzija jvc lcos tehnologije prikaza ima 900 ansi kao max navedeno i prigovaraju mu da je taman,što bih tek rekli za taj onda.
Druga stvar je,pogledaj si na youtubu video od lghw300g sa filmom inceptions i vidjet ćeš kako lijepo rainbow na njemu izgleda(kao da je pokvaren).
E sada jbg ja sam u svijetu projektora više od 15 godina i vijerojatno je problem u meni jer mi je to neprihvatljivo i takvu stvar ne bih želio imati u kući ni pod razno.
Ne kažem da si kupiš high end od Pannya ili bolji jvc ili exoteriju runco,nego da si prije kupnje svakog projektora probaš omogućiti realan uvid u činjenično stanje,odnosno jel tebi njegova slika vrijedna kupnje,vidiš li wow faktor ili ti je onako nit smrdi nit miriši(osobno znam takve projektore i promijenio sam ih doista puno,a stakvima je najgore što ti brzo postanu neprihvatljivi). Jednom kad povučeš okidač i kupiš ga stvar je finito,iako se kod tebe radi o 320 eura pa nije ni bitno u tolikoj mijeri.
Drugim riječima ako ti je to prvi pj,cijena je toliko mala da si možeš priuštiti kupovinu nečeg boljeg super brzo.
LP
Da,vidio sam na youtubeu inception,i ovo što kažeš je do kamere,tako kaže ovaj sto je snimao,imaš u komentarima.....
jura_19 je offline   Reply With Quote