23.11.2012., 13:12
|
|
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Autor RIHARD
Sorry Jura, cijena od 320 eura je doista mala,ja sam mislio na cijenu koju sam vidio od 4500kn i u tom kontekstu sam i napisao komentar.
I dalje stoji da je projektor taman sa svojih 300 ansi i dosta ograničen po pitanju veličine platna.
300 ansi lumena je super malo.
Spomenuti sony, stara 40-eka koji je sxrd,doduše verzija jvc lcos tehnologije prikaza ima 900 ansi kao max navedeno i prigovaraju mu da je taman,što bih tek rekli za taj onda.
Druga stvar je,pogledaj si na youtubu video od lghw300g sa filmom inceptions i vidjet ćeš kako lijepo rainbow na njemu izgleda(kao da je pokvaren).
E sada jbg ja sam u svijetu projektora više od 15 godina i vijerojatno je problem u meni jer mi je to neprihvatljivo i takvu stvar ne bih želio imati u kući ni pod razno.
Ne kažem da si kupiš high end od Pannya ili bolji jvc ili exoteriju runco,nego da si prije kupnje svakog projektora probaš omogućiti realan uvid u činjenično stanje,odnosno jel tebi njegova slika vrijedna kupnje,vidiš li wow faktor ili ti je onako nit smrdi nit miriši(osobno znam takve projektore i promijenio sam ih doista puno,a stakvima je najgore što ti brzo postanu neprihvatljivi). Jednom kad povučeš okidač i kupiš ga stvar je finito,iako se kod tebe radi o 320 eura pa nije ni bitno u tolikoj mijeri.
Drugim riječima ako ti je to prvi pj,cijena je toliko mala da si možeš priuštiti kupovinu nečeg boljeg super brzo.
LP
|
Da,vidio sam na youtubeu inception,i ovo što kažeš je do kamere,tako kaže ovaj sto je snimao,imaš u komentarima.....
|
|
|