View Single Post
Staro 22.11.2012., 15:09   #4699
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Aposlutno se slažem, treba na to gledati ovako - bez utora za sd karticu nemaš izbora; meni i više nego dovoljno za minus u toj kategoriji. Nije to Apple gdje se to podrazumijeva
Baterija - ista stvar. Hoću imati izbora, dvije iste bateriji ili kao na S2 što imam onu debelu mrcinu s drugim poklopcem - kad mi treba zamjenim i bok. Ovako si prisiljen i ograničen na nešto što je zamislio tamo neki John na tajlandu ili gdje već. Nepotrebno.
Ma, ja bi da stave SD, a ne microSD ako ćemo baš tako

Razlika u cijeni istog mobitela između 16, 32 i 64 gig modela je astronomska. A iskreno. Ne treba mi biti brutalno brza memorija. Zaboga, očito je da ako mi treba toliko prostora, treba mi za storage. Muzika, filmovi (pogotovo sa mogućnosti spajanja na TV i puštanja HD-a). Bio u Pragu, puštao sa svog google music accounta ziku dok smo se zagrijavali u hostelu i u par dana gledao koliko mi je skinuo muzike na mob i bilo je skoro dvije gige (istina, odličan feature kaj nakon preslušavanja ostavi lokalno pjesmu pa ne treba net kasnije pa smo i u vlaku imali na povratku kaj slušati offline). Ali ono, ode 2 gige sam tak. I to smo sve "poslušali" od petak kasno poslije podne do ponoći, pol jedan i u subotu isto. Također, hrpa fotki, videa u 1080P i ode prostor, a zašto bi ja baš trebao svakih tjedan, dva skidati stvari sa moba na komp. Nekad to napravim nakon mjesec i pol tek pa se nakupi gigi.

A bateriju neću spominjati. Offline GPS navigacija (dok uhvati satelit uopće), onda navigiranje simte tamte jede bateriju. Nije fora u third party zamjenskim, ogromnim poklopcima kaj pokrivaju cijelu masku mobitela (sa second battery iako to ide iako nemaš izmjenjivu bateriju) već u činjenici da nema razloga zašto je ne bi furao u torbi, džepu ili čak novčaniku (nisu toliko baš velike ako imaš mjesta u njemu) rezervnu bateriju koju pikneš kad se primarna isprazni i vozi dalje. Možda bi gledao na to drugačije da apsolutno svaki stol u svakom bircu, pult u vlaku ima wireless punjenje baterije ali to neće još ohohoho zaživjeti.