View Single Post
Staro 22.11.2012., 13:25   #1159
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor 23-D Pregled postova
Ajd da i ja napišem koju o Linksu ponukan jučerašnjim opažanjem.
Inače kod njih kupujem već nekoliko godina i stvarno sam zadovoljan.
OK dečki, susretljivi. Brza usluga. Nikada problema sa njima.

ALI, jučer sam opazio jednu stvar koja mi je digla živac.

Pratim već mjesec dana CoolerMaster Silencio 550 jer ga planiram uzeti.
Cijena: 619kn
Bio u linksu prije 10 dana da ga malo pogledam kakva je izrada. Za sada sve 5.
Čak sam rekao dečku da ga ne uzimam još nego me samo zanima izrada. Nije mu bio problem raspakirati da pogledam. Stvarno usluga za 10.

Dođem ja sinoć u links po neku antenicu i bacim oko na kućišta....
KAD ONO: SILENCIO 550... 689kn????
WTF, znači logika govori za 10ak dana vjerojatno ide na akciju, pretpostavljam na 619kn.....
a baš sam se nadao da ću ga ubost za kojih 550
Ništa neobično i ništa za zamjeriti, IMHO...cjenik se ažurira stalno i jednostavno nisi imao sreće, nema tu nikakve nekorektnosti sa njihove strane.
Ja imam suprotan primjer- "gađam" SSD već neko vrijeme, propustim par akcija i onda mi zagusti neplanirano tako da moram uzeti disk danas pošto-poto (tako se zalomilo, jbg).
Odem na web i za raspoloživost u OS poslovnici samo tuga i jad, ništa od "best-buy" diskova, već spremim lovu za iskrcati 1k+ kn za kakav-takav 180GB SSD, dođem tamo (web provjera-poslovnica cca 20min. razlike) i nekakva gužva na blagajni; 'ajd odem do njihovoga kompa za kupce, ukucam raspoloživost i "čudom" disk koji sam najviše i pikirao: raspoloživ, cijena ista (dobra, ofc).
Pitam djelatnika, kaže maloprije dobili i ažurirali stanje, još mi kaže to se (ugrubo) radi cca svakih sat vremena (cijena, stanje, šta se već promijeni).

A opet, prije cca pola god kupim amd 7950, kutija otvorena sa prašinom u cooleru (izvana ništa, ali izdajnički pogled unutar hladnjaka odaje istinu ).
Mislim si- grafa radi 1/1, šta sad, mene osobno ne diraju druge stvari, jamstvo imam, meni dosta.

Uostalom, kada su mi trebale usluge sa njihove strane, za stvari koje su mogli a nisu morali, uvijek su mi izašli u susret.
Dovoljno mi se prisjetiti Ve-Mil-a i HGSpota ovdje u OS i iskustava sa dotičnima, (npr.Ve-Mil, serviser: "Mmmhh, daa, konfa ti možda malo šteka sa sva četiri keksa RAM-a, evo nama sve radi, ali ti za svaki slučaj izvadi jedan keks radi stabilnosti, dosta su ti i dva-tri unutra...").

RIP & stay dead
  Reply With Quote