View Single Post
Staro 21.11.2012., 22:45   #28
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
moje sve i stare i nove dolaze do maximuma ono na oko... tak jedno pol minute minutu, a ni jedna nije bila fast start ili tako neke điđe.

@forace... zadnje koje sam kupio su baš imale napisane koliko ali ubij me ako se sjećam... mislim da su bile ispod 4k kelvina.

stvarno ne kužim ovo za navikavanje i sl. tim više što je prije to bio skup sport i nisi sad mogao odjednom zamijeniti sve žarulje u kući i oko nje bez da te opako udari po džepu tako da sam malo po malo mijenjao i apsolutno nikakve osjećaje nisam ni dobio ni izgubio prema običnim i štednim žaruljama... stvarno počinjem sumnjati u ovu fatalitijevu izjavu da bi trebalo uspoređivati neke propisne žarulje.

edit: sad sam se sjetio kako je baka imala jednu žarulju u hodniku od ono 25w neka sića čisto po noći da vidi do wc-a i tako to... pa reko baba donijet ću ti ja štednu od ono 4-5w pa nek ti gori i po danu, to je bilo baš comfort light ili tako nešto, dakle "toplije" od warm light... još malo da je toplija bila bi crvena

dan danas ta žarulja svijetli od pada mraka do jutra i troši kikiriki + toplija je osjetno od 25w normalne.
syss je offline   Reply With Quote