View Single Post
Staro 21.11.2012., 18:48   #151
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
za banove ne brini, dobit ćeš ga u krajnjem slučaju ako leavaš ili AFKaš stalno...
Mah, znam.. Ja napravio prije mjesec i nešto acc, i idem igrati prvi meč, počnem, u 20-toj minuti mi piše connection failure, attempting to connect, i izbaci me iz igre, i piše da me server disconnectao. Ja, onak, ok, idem opet na recconect to game, i piše mi da sam dobio neko upozorenje, sljedeći takav i ban Prvi meč u životu

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Dobivaju se banovi za sve ono za sto nekog mozes reportat, oism za "unskilled player". Unskilled ne služi nikakvoj svrsi, osim da se isfrustrirana osoba bolje osjeca kada netko uzasno faila.
Citiraj:
Autor SrKi Pregled postova
mozda dodatno spusti toj osobi onaj "skriveni" elo za normal matcheve? naravno, ne jedan report, nego ako se ponavlja.
Čuo sam da se može desiti ako se fakat desi da neki player dobiva unskilled za skokro svaki mač lvl 10-30, da se može dobiti ban Makar nekako mi je to protiv svih moralnih i ostalih "zakona i pravila". Nemogu igrati jer neznam :O Gdje je ono, free for play, svima pod jednakim uvjetima?
Mommistake je offline   Reply With Quote