Ne da mi se uspoređivat, stvar je što čelzi ima ogromnu lovu i kupuju stalno i skupo, stalno se govori o osvajanju lp, a to što su imali sreće za sljedećih 10 godina o tome ni riječ, a sad im se sve to vrača o glavu, skupa sa trenerom.
Svi su željeli da di mateo ostane zbog osvajanja lp, a nitko nije gledao sreću koju je imao prilikom osvajanja iste.
Smiješno je da čelzi koji je sada jači nego prošle sezone kao pobjednik lp ne zna dal će proć skupinu, bez obzira na ostale protivnike u skupini.
Sad će se vidjet dal su je osvojili na sreću ili na znanje, iako na kraju krajeva nije ni bitno, imaju taj pehar i to je bitno (nekima).
O tjeranju murinja iz čelzija je smiješno trošit riječi, kao da mamić ima prste u tome
Ne znam zašto uvijek spominješ barcu, pa nisam ja takav fan da pratim sve o njima, meni se sviđa njihov nogomet, doduše ne uvijek.
Jesi vidio kaj je anži ponudio za xavija?
O tome ti pričam, o takvom uništavanju nogometa.
A za razliku od drogbe on umjesto da sjedne na prvi avion, on priča o produživanju ugovora koji traje sada do 2014.
Sve te preplačene zvijezde boli neka stvar za klub za koji igraju, najbolji primjer ti je ronaldo, uplakana žalosna curica.
Oni koji su dugo u klubu i ne žele otić iz njega bez obzira na druge ponude vole klub, i čelzi ima takve, i barca, a bome i juve.