View Single Post
Staro 21.11.2012., 12:48   #1683
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ne da mi se uspoređivat, stvar je što čelzi ima ogromnu lovu i kupuju stalno i skupo, stalno se govori o osvajanju lp, a to što su imali sreće za sljedećih 10 godina o tome ni riječ, a sad im se sve to vrača o glavu, skupa sa trenerom.

Svi su željeli da di mateo ostane zbog osvajanja lp, a nitko nije gledao sreću koju je imao prilikom osvajanja iste.
Smiješno je da čelzi koji je sada jači nego prošle sezone kao pobjednik lp ne zna dal će proć skupinu, bez obzira na ostale protivnike u skupini.
Sad će se vidjet dal su je osvojili na sreću ili na znanje, iako na kraju krajeva nije ni bitno, imaju taj pehar i to je bitno (nekima).

O tjeranju murinja iz čelzija je smiješno trošit riječi, kao da mamić ima prste u tome

Ne znam zašto uvijek spominješ barcu, pa nisam ja takav fan da pratim sve o njima, meni se sviđa njihov nogomet, doduše ne uvijek.

Jesi vidio kaj je anži ponudio za xavija?
O tome ti pričam, o takvom uništavanju nogometa.
A za razliku od drogbe on umjesto da sjedne na prvi avion, on priča o produživanju ugovora koji traje sada do 2014.
Sve te preplačene zvijezde boli neka stvar za klub za koji igraju, najbolji primjer ti je ronaldo, uplakana žalosna curica.
Oni koji su dugo u klubu i ne žele otić iz njega bez obzira na druge ponude vole klub, i čelzi ima takve, i barca, a bome i juve.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline