View Single Post
Staro 21.11.2012., 08:39   #1671
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Joj kako mi je drago, jos ce ispast u skupini, dosta je bilo krumpiranja.
Događa se. Samo velim da je šteta kaj su dobili valjda najzajebaniju skupinu poslije one city-real-dortmund.

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Ovo je gotovo još ovih dana.

Citiraj:
Autor vision19 Pregled postova
A kad sam ja prije par stranica rekao da bi Čelski popio ladno 3 komada od Barce vi ste se smijali.
Barca je popila dva komada od celtica. Tko bi se tome nadao? Lopta je okrugla i u nogometu je manje više sve moguće

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
/cut

Sve u svemu igra za otkaz.....
Da. Jako loše. Gledao sam prvih 15ak minuta utakmice i kad sam vidio reko sam samo jelcu da mi javi ak će biti golova.

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
najrađe bi da i Chelsea i Juve prođu nekako al kaj sad....nadam se bar da bu Juve dalje
I ja sam se nadao tome ali ništa od toga. Nadam se da će šaktar netko grdo razguziti kad prođu dalje.

Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Nema krumpira 2 godine za redom, iako mi je ove godine smješno jer mi se čini da imaju bar 50% jaču ekipu nego prošle, ali Didier im je očito bio sve...

Ode sezona, da, i DiMatteo skupa s njom očito.
Dvije godine? Od kuda dvije godine? Chelsea je redovito u "završnicama" lige prvaka.

Imaju oni jaču ekipu na papiru. Sve je to super ali nemaju poštenog napadača, nedostaje pošteni igrač u vezi i obrana je manje više užas kad nema terrya. I sad je to "nova" ekipa sa dosta igrača koji prije nisu igrali u CFC. Možda sljedeće godine.

Vjerujem da bi možda bila druga prića da je umjesto mikela bio lampard, umjesto aplauzete (kako god) terry - tj. da je Ivanović na svojoj poziciji, a terry na svojoj i sturidge (oscar van) u napadu.

Ako ništa ostaju super klubovi koje mogu gledati.

Porto, Schalke(nadam se), Malaga, Real, B.Dortmund, Juve i Valencia.
Hamm je offline