View Single Post
Staro 21.11.2012., 01:13   #76
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ovo je prva igra koju sam kupio pre-orderom.
AC me do sada nije nikada iznevjerio, čak i nastavci koji su bili generalno "mlako" prihvaćeni.

Čekajući tako da igra službeno izađe, odvrtio sam sat vremena "neslužbene" igre...i moram reći da mi je žao potrošenog novca.
Na mom kompu se igra teli na 15-20 FPS u prvom gradu (Boston ako se ne varam, nisam zapamtio, odmah sam izletio iz igre i puknuo uninstall kad sam vidio kako se to vrti).
To je fps sa max setupom na 1440x900 koliko mi je nativna reza.

Pokušao sam tako i na najnižoj rezoluciji koju mi ingame dozvoljava te sa najnižim svim detaljima (teksture, aa, itd), i sa svime time sam dobio nekih 5 fps-a, + sa max clockanom grafom još 5, dakle uspio sam igru dogurati jedva na nekih 30, s time da pri ovakvim postavkama izgleda lošije nego AC1. To mi govori da se ne radi o grafički zahtjevnoj igri, već o lošem portu. Nije mi komp high-end, ali boga mi nije ni kanta baš tolika.

Neću unaprijed suditi, dok mi ne stigne naručena igra, ali ovo do sada viđeno me jako razočaralo, samo performanse, sve ostalo mi se čini super.
Igra u principu meni izgleda jako dobro, vidi se da su dosta doradili animacije likova, AA bolje funkcionira, tesselation su ubacili ako sam dobro primjetio...sve u svemu vizualno odlično i vrlo je ugodno i zabavno upravljat likom, sada je osjećaj malo možda tromiji ali imaš osjećaj da upravljaš živim likom od krvi i mesa, ako sam jasan.

Treća igra za redom od Ubisofta koja mi stvara probleme sa FPS-om; sa Driverom sam imao groznih problema dok ga nisu zakrpali, Future Soldier mi je bio odličan i negdje usred kampanje mi se igra updejta a rezultat: fps doslovno prepolovljen, glitchevi, teksture iskaču itd itd itd....

Ne znam šta Ubisoft izvodi, ali znam da nisam jedini sa ovim problemima, i to uopće više nije smiješno.

Ako se žele boriti protiv piratluka, neka to rade na neki drugi način, a ne izbacivati (i naplaćivati) PC igre sa hrpom bugova te doslovno neigrive (sorry, ali ja ovaj AC III neću igrati dok se ne riješi taj problem), pa ti onda sinko kupi konzolu i igraj se, a komp koristi sa word i excel.

Žao mi je što nemam što puno pisati o igri, pošto nisam ništa ni odigrao, ali meni se ovako u prvih sat-sat i pol čini jako dobro i zanimljivo. Od tih sat i pol oduzmite nekih 45min što sam se hrvao sam gfx postavkama

Atrax je offline   Reply With Quote