Citiraj:
Autor Omerta
Logički, ne.. "Oglašavanje" prodavača na eBay-u je jedno a kupovina direkt od tih prodavača je drugo.. Kao da kupiš nešto na eKupi (npr. platiš preko PP-a) i očekuješ da bude vidljivo na tvom eBay acc.
Nadam se da sam ispravno objasnio..
|
Ma kad sam seronja koji uvijek treba nešto pitati i pola minuta nakon toga vidim i sam. Dođe mi da ponekad zalijepim šamar sam sebi ali se tješim da sam već malo u godinama i da se dobar dio mojih vršnjaka prema kompjuterima ophodi kao s nuklearnim elktranama, a i prije nego što sam postavio pitanje dobro sam pojeo i baš su mi se počele sklapat okice, a pošto mi je laptop pored kreveta uspio sam to napisati i zaspao
Ustvari me bunilo što neke imam dok neke ne i kasnije sam otišao na njihove stranice. Naravno. Oni koji imaju u adresi ebay.com i poslije njihov naziv vidljivi su. Ovi koji nemaju ebay.com bi valjda bilo logično da ih nema na listingu ebay ali nisam ni pogledao dok nisam pitao

Sad ću malo pronjuškati kako da ih nađem s prefiksom ebay.com da im mogu davati feedback, a najviše zbog toga da imam bolju evidenciju iako imam svoju internu u Excelu samo što ovu internu ponekad ne obnovim novonaručenim itemom dok ebay to sigurno uradi.