Citiraj:
Autor Bono
Amis odlicno radi u nasem kvartu, mozes i teru skinut nitko ti nista nece reci, a imas i akciju godinu dana u pola cijene. 12mbita s telefonom za 100kn mjesecno godinu dana.
|
A vec par mjeseci nisam na kvartu, to je i problem. Do 9og mjeseca sam bio na T-Comu... i od doba prvih 384/64 linkova imam kod njih DSL. Bio je samo jedan problematican mjesec kad je dosta pucala veza i to je to.
Sad ovo... bo, odustao od BNET-a, bratic i ja pokusavamo sredit neku drugu kombinaciju, do kraja mjeseca smo na 400/100 sa predinstaliranom lag mašinom. Aj bar forum loada za manje od 30 sec.
Citiraj:
Autor IcyTexx
Kod T-coma ti je sve to uključeno u cijenu. Mijenjaj brzine i promet kolko hoces, zovi sluzbu na teren kolko hoces, budi miran bez limita na flatu... Sve se plaća. Prije il kasnije.
|
Meni je na kraju godine vazniji stabilan link koji me disconnecta jednom dnevno radi promjene IP-a nego 300njak kuna razlike u cijeni. Jer bi sad dao 300 kn da mogu predvecer sjest i mlatit Diablo3, normalno održavat projekte na kojima radim ili gledat neki live stream. U ovih 10 dana kolko ću bit na s*anju od pipe popusim barem 2 puta vise nego razliku u cijeni kroz godinu dana. :-(