View Single Post
Staro 20.11.2012., 23:48   #2766
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Amis odlicno radi u nasem kvartu, mozes i teru skinut nitko ti nista nece reci, a imas i akciju godinu dana u pola cijene. 12mbita s telefonom za 100kn mjesecno godinu dana.
A vec par mjeseci nisam na kvartu, to je i problem. Do 9og mjeseca sam bio na T-Comu... i od doba prvih 384/64 linkova imam kod njih DSL. Bio je samo jedan problematican mjesec kad je dosta pucala veza i to je to.

Sad ovo... bo, odustao od BNET-a, bratic i ja pokusavamo sredit neku drugu kombinaciju, do kraja mjeseca smo na 400/100 sa predinstaliranom lag mašinom. Aj bar forum loada za manje od 30 sec.

Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Kod T-coma ti je sve to uključeno u cijenu. Mijenjaj brzine i promet kolko hoces, zovi sluzbu na teren kolko hoces, budi miran bez limita na flatu... Sve se plaća. Prije il kasnije.
Meni je na kraju godine vazniji stabilan link koji me disconnecta jednom dnevno radi promjene IP-a nego 300njak kuna razlike u cijeni. Jer bi sad dao 300 kn da mogu predvecer sjest i mlatit Diablo3, normalno održavat projekte na kojima radim ili gledat neki live stream. U ovih 10 dana kolko ću bit na s*anju od pipe popusim barem 2 puta vise nego razliku u cijeni kroz godinu dana. :-(

Zadnje izmijenjeno od: zwer. 20.11.2012. u 23:57.
zwer je offline   Reply With Quote