View Single Post
Staro 20.11.2012., 22:49   #734
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
u prvom zavoju massa nabije gas do kraja i slucajno pobere vettela.......... brijem da bi bio do 65-e godine zivota vozac ferrarija .

brko, ja jesam navijac ferrarija, ali kako sam rekao nekoliko puta - realist. zato se volim uvuci u polukonflikt recimo sa tobom, kada gledas strikno protiv nekoga, a zazmiris malo na proslost. meni ne smeta, ali volim napomenuti, jer gledam najcesce sa svih strana.

zato sam i napisao da se uopce ne nadam naslovu. da si me pitao prije godisnjih odmora bi ti rekao da je 95% njegov naslov, ovako mu nebi dao niti 10%. ne kvare se bolidi kao prije 10 godina (i to mi je cak iskreno i zao, generalno), ganjaju se kroz sve utrke i nema problematike. ovo sto je webberu bilo, sasvim nevazno...... stvarno bi vettel morao imati peh da mu krepa zadnju utrku nesto, prije ce se to dogoditi na talijanskom auto-proizvodima.

Burko je offline   Reply With Quote