View Single Post
Staro 20.11.2012., 18:04   #408
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Brzina mi je vazna, bez obzira sto ce diskovi najvjerojatnije sluziti samo za glazbu, vide i sl.
Primjer je ovaj Seagate kojeg sada imam i koji me ubija sa svojih 5400 rpm (ok, ostala dva diska u kompu su mi WD Black pa su usporedbe malo ne realne no opet vidim da se previse vuce, a radi se o modelu Seagate 1TB, 5900 rpm, Barracuda 5900.12, ST31000520AS, 32MB, Low Power i disk je stvarno spor, bar je to moje misljenje bez posebnih mjerenja jer vidim kako se disk ponasa u radu).
WD Green nisam nikada imao no imam ova dva WD Blacka i ok se ponsaju, brzi su i jedina mana je to sto su malo glasniji od ostalih diskova no to mi najmanje smeta (dobro kuciste, tihi ventovi i izolacije poprave neke stvari oko buke).
Grijanje diskova mi isto nije vazno posto mi sve diskove hladi Scythe KamaFlex 120 mm vent koji puse direktno po njima pa su temperature odlicne.
Uistinu mi treba malo brzi disk jer sam naglasio da mi druge stvari nisu vazne pa me samo zanimalo koji je najbrzi.
Zahvaljujem na savjetima.
Uzimam onda Seagate posto je ocito da je najbrzi, a koji ce me zapast...onaj s tri poloce ili s dvije, javim dok mi dode posto ga narucujem postom.

Edit 1:

Narucen Seagate.
Javim koji model sam dobio.

Edit 2:

Dobiven Seagate s plocama od 1 TB (kako oni kazu).

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: win32. 22.11.2012. u 15:14.
win32 je offline   Reply With Quote